Sulje
Search
Close this search box.

Neulahuovutus askartelupaketti Kettu nukkuu (sis. suomenkieliset ohjeet), The Crafty Kit Company

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme.

Hauska tarvikepaketti neulahuovutukseen. Paketin materiaaleista voit tehdä itsellesi nukkuvan ketun. Paketissa on selkeät kuvalliset suomen- ja englanninkieliset ohjeet sekä kaikki tarvikkeet mitä tarvitset ketun huovuttamiseen.

Tämä materiaalipaketti sopii hyvin ensimmäistä kertaa neulahuovutusta kokeilevalle. Askartelupaketti on pakattu kauniiseen rasiaan ja  se sopii mainiosti myös lahjaksi. Paketti sisältää 100 % huovutusvillaa mallin mukaan, huovutusneuloja, vaahtomuovialustan, silmät, piippukrassia ja värilliset ohjeet. Suunniteltu ja valmistettu Skotlannissa.

  • Taitotaso: sopii aloittelijalle
  • Ohjeiden kieli suomi ja englanti
  • Valmistumisaika noin 2 tuntia
  • Suositusikä +10 vuotta

HUOM! Paketti sisältää terävän neulan, ei pienten lasten ulottuville.

Varasto loppu

Valmiin työn koko: noin 18 cm
Merkki: The Crafty Kit Company

Neulahuovutus on kiva ja helposti aloitettava harrastus. Neulahuovutuksessa ei käytetä vettä kuten tavallisessa huovutuksessa, vaan neulahuovutus tehdään tähän tarkoitukseen suunnitellulla neulalla. Neulan päässä on pieniä väkäsiä. Neulahuovutuksessa villakuidut kiinnitetään toisiinsa pistelemällä neulaa useita kertoja villakimppujen läpi. Näin muodostetaan eri värisistä huovutusvilloista haluttu muoto ja väritys. Tämän paketin avulla pääset tutustumaan neulahuovutukseen ja taitojen karttuessa voit alkaa suunnitella vaikka omia malleja!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here