Search

Neulahuovutus

 Neulahuovutus on vanha käsityötekniikka, jossa lampaanvillaa pistellään ohuella neulalla. Varta vasten neulahuovuttamista varten luodussa neulassa on pieniä väkäsiä, jotka tiivistävät villakuituja yhteen työtä neulalla pistellessä.

Huovuttamalla voidaan muodostaa erilaisia kolmiulotteisia muotoja. Lähes mikä tahansa muoto on mahdollista huovuttaa. Neulalla voi pistellä myös tasaisella alustalla ”huopamaalaten” kaksiulotteisia kuvioita. 

Neulahuovuttamalla voi luoda esimerkiksi ihania eläimiä, kauniita koriste-esineitä ja tauluja. Voit luoda lähes mitä tahansa! Huovuttaminen on harrastus, jota tekemällä aika kuluu kuin siivillä. Kun olet luonut jotain, mieleen saattaa juolahtaa monta uutta ideaa. Tämän vuoksi huovuttaminen onkin koukuttavaa!

The Crafty Kit Companyn neulahuovutuspakkaukset ovat oivallinen lahja esimerkiksi käsityöläiselle, uutta harrastusta etsiville tai perheen yhteisprojektiksi. Pakkauksen mukana tulee tarvikkeet, joiden avulla voidaan valmistaa pakkauksenmukainen tuote.

Huovutuspakkauksissa on kaksi eri vaikeustasoa soveltuen joko aloittelijoille tai aiemmin neulahuovutusta harrastaneille. Ensikertalaistenkin on helppo päästä alkuun selkeiden, kuvallisten ohjeiden avulla.

Englanninkielisten ohjeiden ohella pakkauksen mukana tulee selkeät suomenkieliset ohjeet. Ohjeiden avulla pääset helposti mukaan harrastukseen!

neulahuovutus paketit

It seems we can't find what you're looking for.