Neulahuovutus

 Neulahuovutus on vanha käsityötekniikka, jossa lampaanvillaa pistellään ohuella neulalla. Varta vasten neulahuovuttamista varten luodussa neulassa on pieniä väkäsiä, jotka tiivistävät villakuituja yhteen sitä neulalla pistellessä.

Huovuttamalla voidaan muodostaa erilaisia kolmiulotteisia muotoja. Lähes mikä tahansa muoto on mahdollista huovuttaa. Neulalla voi pistellä myös tasaisella alustalla aikaansaadakseen kaksiulotteisia kuvioita. 

Neulahuovuttamalla voi luoda esimerkiksi ihania eläimiä, kauniita koriste-esineitä tai vaikkapa jouluisen tontun. Voit luoda lähes mitä tahansa! Huovuttaminen on harrastus, jota tekemällä aika kuluu kuin siivillä. Kun olet luonut jotain, mieleen saattaa juolahtaa monta uutta ideaa. Tämän vuoksi huovuttaminen onkin koukuttavaa!

The Crafty Kit Companyn neulahuovutuspakkaukset ovat oivallinen joululahja esimerkiksi käsityöläiselle, uutta harrastusta etsiville, tai vaikkapa perheen yhteisprojektiksi. Pakkauksen mukana tulee tarvikkeita, joiden avulla voidaan valmistaa pakkauksenmukainen tuote.

Huovutuspakkauksissa on kaksi eri vaikeustasoa soveltuen joko aloittelijoille, tai aiemmin neulahuovutusta harrastaneille. Ensikertalaistenkin on helppo päästä alkuun selkeiden, kuvallisten ohjeiden avulla. Nämä tuotteet ovat oivallinen lahjaidea esimerkiksi käsityöläisille, tai vaikkapa perheen yhteisprojektiksi! Napsauta jouluradio auki, ja anna huovutuksen viedä mennessään! 

Englanninkielisten ohjeiden ohella pakkauksen mukana tulee selkeät, kuvalliset suomenkieliset ohjeet (poistuvissa paketeissa vain englanninkieliset ohjeet). Ohjeiden avulla pääset helposti mukaan harrastukseen!

Suomenkieliset ohjeet tuotteille: Jenny Wren, Baby hedgehog, Baby bunny, Fabulous Mr Foxy, Sleepy Fox, Sleepy Mice ja Wild Scottish Hare.

neulahuovutus paketit