Sulje
Search
Close this search box.

Käännettävä hellehattu Turkoosi/pilkut M/L, Sunday Afternoons

93,90 

Varastossa

Käännettävä hellehattu Turkoosi/pilkut M/L, Sunday Afternoons on lisätty toivelistallesi
Käännettävä hellehattu Turkoosi/pilkut M/L, Sunday Afternoons on lisätty toivelistallesi
SKU PR/06917 Osastot , , , Avainsana

Kaunis ja käytännöllinen hellehattu. Tämän hatun juju on sen käännettävyys! Hatun molemmat puolet ovat erilaista kangasta, joten hatun kääntämällä saat vaihtelua hatun ulkonäköön. Hatun toinen puoli on yksivärinen turkoosi ja toinen puoli hauska turkoosipohjainen pilkullinen.

Hatun malli on englantilaisilta puutarhureilta tuttu kettle-mallinen. Tämä malli sopii monenmuotoisille kasvoille ja näyttää tyylikkäältä mutta samalla mukavan rennolta. Hatussa on leveä muunneltava lieri. Lierin reunat voi laskea alas tai nostaa ylös kokonaan tai osittain. Laadukkaasta tiheäänkudotusta kankaasta valmistettu hattu on mukavan kevyt. Tämä on täydellinen auringolta suojaava kesähattu puutarhatöihin ja muihin kesän menoihin!

Hattu istuu päähän mukavasti ja sen kokoa voi säätää takana olevalla säätöhihnalla. Kaikissa kalifornialaisen Sunday Afternoonin kesähatuissa on aurinkosuoja. Tässä hellehatussa on korkein suoja UPF 50+. Tämä tarkoittaa sitä että vain 1/50 tai vähemmän auringonsäteilystä pääsee hatun läpi.

Hattu pakkautuu laukkuun pieneen tilaan. Pakatessasi hattua, älä taita lieriä vaan ”litistä” hattu sen hattuosasta. Hatun lierin leveys on noin 10,5 cm. Saatavana myös muita värivaihtoehtoja.

HUOM! Tämä hattu on päätuotekuvan värinen (vaalea violetti). Kuvissa on myös muun värisiä saman mallisia hattuja.

Koko: säädettävä, pään ympärys 55,9 – 61 cm (M-L)
Materiaali: puuvilla ja polyesteri
Hoito: käsinpesu viileällä vedellä

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here