Sulje
Search
Close this search box.
(1 tuotearvio)

Istutuslapio ja käsihara lahjapakkaus British Bloom, Burgon & Ball

38,90 

Ihana lahjasetti puutarhaharrastajalle tai omaksi iloksi. Burgon & Ball istutuslapio ja perinteinen englantilainen haarukkamallinen käsihara.

Istutuslapiossa on kaiverrettuna ihana teksti: “The love of gardening is a seed once sown, that never dies.” Istutuslapion ja haran puiset varret ovat kauniin pinkit. Työkalujen metalliosat on tehty kestävästä ruostumattomasta teräksestä.

British Bloom kuosissa ihastuttavat daaliat ja pionit ovat kuin suoraan englantilaisesta puutarhasta.  Hehkeät pinkin ja violetin sävyissä kukkivat kukat tulevat upeasti esille syvän mustaa pohjaa vasten. British Bloom kuosin kukkien kuvat ovat peräisin RHS Lindseyn kirjaston vanhoista kukka- ja kasvikuvista.

Varastossa

Istutuslapio ja käsihara lahjapakkaus British Bloom, Burgon & Ball on lisätty toivelistallesi
Istutuslapio ja käsihara lahjapakkaus British Bloom, Burgon & Ball on lisätty toivelistallesi

Käsiharan koko: leveys 8 cm, pituus 29 cm
Istutuslapion koko: 
leveys 7 cm, pituus 30 cm
Merkki:
 Burgon & Ball

Englantilainen Burgon & Ball on tunnettu laadukkaista puutarhatyökaluistaan. Burgon & Ball perusti tehtaan Englannin Sheffieldiin vuonna 1730. Burgon & Ball valmistaa paitsi laadukkaita puutarhatyökaluja myös muita kauniita ja kekseliäitä tuotteita. Läheinen yhteistyö Royal Horticultural Societyn kanssa on tuottanut hienoja mallistoja, joista löytyy ihania lahjoja puutarhanhoitoa harrastavalle.

  1. Anne-Mari (varmistettu kirjoittaja)

    Reilun kokoiset ja tukevat tuotteet kauniissa pakkauksessa.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here