Sulje
Search
Close this search box.

DIY Miniatyyritalo seinälle Postitoimisto – Love Post Office

34,90 

Tervetuloa postitoimistoon! Animal Store -sarjaan kuuluva Love Post Office on seinään kiinnitettävä minitalo, jonka voit rakentaa omin käsin. Tämä postitoimisto on aivan erityinen. Se on nimittäin erikoistunut rakkauskirjeiden lähetykseen!

Vain 1 varastossa

DIY Miniatyyritalo seinälle Postitoimisto - Love Post Office on lisätty toivelistallesi
DIY Miniatyyritalo seinälle Postitoimisto - Love Post Office on lisätty toivelistallesi
SKU PR/06035 Osastot , , Avainsanat , ,

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen seinälle ripustettavan talon. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet suloisen postitimiston rakentamiseen. Pienen talon voi ripustaa seinälle tai asettaa pöydälle seisomaan. Talon alareunassa on kaksi naulakkoa, johon voi ripustaa kevyitä esineitä. Postitoimisto  sisältää monta söpöä osaa. Sen koristukseksi askarrellaan mm. pikkuisia kukkia ja kylttejä. Postitoimistoon tulevat jopa LED valot!

Talon rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 14 x 5 x 30 cm
Paketin koko: 32 x 6 x 22 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here