Sulje
Search
Close this search box.
(3 tuotearviota)

Seinäkello harmaanvihreä, PLINT

36,90 

Kaunis salvian vihreä retro seinäkello.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:SKU PR/06199 Osastot , , Avainsanat ,

Harmaanvihreä seinäkello. Tässä 50-luvun seinäkelloista inspiraationsa saaneessa metallisessa kellossa on kivaa vintage henkeä. Kiva pienehkö koko sopii hyvin esimerkiksi keittiöön pienemmällekin seinänpätkälle tai oven päälle. Tosi hieno seinäkello, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Kellon metalliset reunat ovat leveät ja reunassa on koristeena koholla olevat viivat kello kolmen ja kello yhdeksän kohdalla. Kellon vihreäksi maalattu metalli on viimeistelyltään hieman kiiltävä. Kellossa on musta PLINT logo, mustat viisarit ja numerot tasatuntien kohdalla. Lisäksi kellossa on pisteet minuutien lukemista helpottamaan. Numeroiden fonttikin on todella kiva. Kellotaulun tausta on retrohenkeen sopiva vaalean beige. Hiljainen, lähes äänetön seinäkello toimii yhdellä AA-paristolla (ei sisälly pakettiin).

Koko: halkaisija 23 cm ja korkeus 7 cm
Materiaali: pulverimaalattu metalli ja lasi

  1. Sipe (varmistettu kirjoittaja)

    Ihana, laadukkaan oloinen kello. Juuri niin retro ja “oikean värinen” kuin toivoinkin. Ainoa miinus on sekuntiviisarin puuttuminen, kotoinen raksutus jää puuttumaan, mutta muu perhe ei kuulemma jää sitä kaipaamaan. Kello on siis äänetön. Vahva suositus!

  2. kk (varmistettu kirjoittaja)

    Oikein hyvä varsinkin hintaansa nähden. Sopivan retro ja kliini design, kuperalla lasilla. Äkkiseltään ei löytynyt paikkaa, johon tuo ei sopisi.

  3. Marianne (varmistettu kirjoittaja)

    Tyylikäs retrokello, juuri sellainen kuin toivoin! Tilaaminen oli helppoa ja paketti tuli nopeasti. Mukana oli viesti ja ihana kortti ; mahtavaa asiakaspalvelua josta tulee hyvä mieli joka kerta.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here