Sulje
Search
Close this search box.

Valkoinen pieni (halk. 3,5 cm) Led tuikku 4 kpl, Deluxe Homeart

21,90 

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Kauniit valkoiset pienet led-tuikut. Paketti sisältää neljä led-tuikkua. Nämä tuikkukynttilät ovat hieman tavallisia tuikkuja pienemmät. Tuikun halkaisija on noin 3,5 cm kun tavanomaisen led-tuikun halkaisija on noin 4 cm.

Kynttilän pinta on valmistettu oikeasta kynttilävahasta. Kuten oikeissakin kynttilöissä, sen pinnassa on jo uutena pieniä epätäydellisyyksiä. Vaha on pehmeää ja pintaan saattaa käsittelyssä tulla lisää naarmuja, kolhuja ja sormenjälkiä. Epätäydellinen, eläväinen pinta on osa näiden kynttilöiden viehätystä ja se saa ne näyttämään aidoilta kynttilöiltä. Koska pinta ei ole ihan tasainen, se heijastaa todella kauniisti valoa ja luo näille led-kynttilöille pehmeän, aidon ja lämpimän fiiliksen. Jos pidät enemmän ihan tasaisesta ja ”virheettömästä” pinnasta ja ulkönäöstä, katso Deluxe Homeart sarjan ulkokäyttöön tarkoitetut kynttilät. Niiden ulkokuori on valmistettu säänkestävästä muovista.

Kauppiaan vinkki! Jos kynttilän pintaan on tullut esimerkiksi sormenjälkiä, voit tasoittaa sitä varovasti ihan kylmällä vedellä kostutetulla vanulapulla. Sivele vanulapulla kynttilän pintaa pitkin pystysuuntaisin vedoin.

Kynttilän liekki näyttää niin aidolta kuin led liekki voi näyttää. Lämpimän sävyinen liekki lepattaa ja heiluu kuin oikea tuli. Liekki liikkuu siten että liekin valo liikkuu/ sen voimakkuus vaihtelee, mutta itse led polttimo ei liiku fyysisesti. Muista Deluxe Homeart merkin kynttilöistä poiketen led-tuikuissa ja ulkokynttilöissä ei ole parafiinista valmistettua ulkopintaa.

Tuikut toimivat CR2032 nappiparistolla. Patteri kuuluu hintaan. Merkin kynttilät eivät ole led-kynttilöiden halvimmasta päästä, mutta laatu, ominaisuudet ja ulkonäkö peittoavat halpakynttilät ja hinta-laatusuhde on varsin mainio.

Kynttilässä on vakiona on/off tilat. Kynttilää voi ohjata ja ajastaa erikseen ostettavalla kaukosäätimellä. Säätimellä kynttilän voi ajastaa palamaan 2/4/6/8 tuntia. Kaukosäädin ei sisälly kynttilän hintaan.

HUOM! Kun tilaat valikoimastamme vähintään kolme Deluxe homeart led-kynttilää, saat kaukosäätimen kaupan päälle! Etuun voi yhdistää eri malleja ja värejä.

  • väri Valkoinen / White
  • eläväinen led liekki
  • sisäkäyttöön
  • päällystetty aidolla kynttilävahalla
  • halkaisija 3,5 cm, korkeus liekin kanssa 4 cm
  • 1  x CR2032 paristo
  • voi ajastaa kaukosäätimellä (ostettavissa erikseen)
  • pakattu kuvalliseen pahvilaatikkoon

HUOM! Älä säilytä tai käytä kynttilää yli 40 asteen lämpötilassa (esimerkiksi takan päällä tai kuumalla parvekkeella). Kynttilä on valmistettu aidosta parafiinista, joka ei kestä korkeita lämpötiloja.

Koko: halkaisija 3,5 cm, korkeus liekin kanssa 4 cm
Patterit: 1 x CR2032 (sisältyvät hintaan)
Paino: 60 g

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here