Search

Led kynttilä ulkokäyttöön 12,5 cm (halk. 7,5 cm) valkoinen, Deluxe Homeart

20,90 

Varastossa

Kaunis aidon näköinen valkoinen led-kynttilä ulkokäyttöön. Tämä kynttilä on halkaisijaltaan 7,5 cm, eli se on tavanomaisten pöytäkynttilöiden kokoinen (saatavana myös halkaisijaltaan 10 cm ulkokynttilöitä). Kynttilän korkeus on 12,5 cm ja se on toisiksi matalin neljästä eri korkuisesta 7,5 cm halkaisijaltaan olevasta ulko led-kynttilästä.

Ulkokäyttöön sopivat led-kynttilät on valmistettu säänkestävästä muovista. Kynttilät kestävät pakkasta ja kosteutta. Kynttilöiden vedenkesto on luokiteltu luokkaan P44 eli ne kestävät roiskevettä. Ulkokäyttöön tarkoitettuja led-kynttilöitä voi mainiosti käyttää myös sisällä. Tämä malli voi olla hyvä valinta myös sisälle varsinkin silloin jos pidät tasaisesta pinnasta (Deluxe Homeartin sisäkynttilät ovat pinnaltaan oikeaa vahaa ja siten eläväisiä).

Näiden Deluxe Homeart merkin kynttilöiden erikoisjuttu on sulaneen parafiinin näköinen pinta kynttilän led liekin ympärillä (ominaisuus on mallisuojattu ja patentoitu). Kiiltävä ja läpinäkyvä pinta on kuin ihan oikeaa sulanutta parafiinia ja saa kynttilän näyttämään entistäkin aidommalta. Myös kynttilän liekki näyttää niin aidolta kuin led liekki voi näyttää. Lämminsävyinen liekki lepattaa kuin oikea tuli. Liekki liikkuu siten että liekin valo liikkuu/ sen voimakkuus vaihtelee, mutta itse led polttimo ei liiku fyysisesti. Liekin väri on lämpimän oranssi.

Kynttilä on pakattu huolellisesti omaan pahvilaatikkoonsa. Kynttilää voi myös säilyttää laatikossa silloin kun et käytä sitä.

Kaikkien näiden hyvien ominaisuuksien lisäksi kynttilät ovat myös energiatehokkaita ja patterit riittävät pitkään. Tässä kynttilässä 2 C paristoa (tätä paristoa käytetään usein mm. palovaroittimissa) riittää yli 1500 tunniksi. Merkin kynttilät eivät ole led-kynttilöiden halvimmasta päästä, mutta laatu, ominaisuudet ja ulkonäkö peittoavat halpakynttilät ja hinta-laatusuhde on varsin mainio. Valikoimasta löytyy monta ihanaa väriä ja mallia, joita on helppo yhdistellä.

Kynttilässä on vakiona on/off tilat. Kynttilää voi ohjata ja ajastaa erikseen ostettavalla kaukosäätimellä. Säätimellä kynttilän voi ajastaa palamaan 2/4/6/8 tuntia. Kaukosäädin ei sisälly kynttilän hintaan.

HUOM! Kun tilaat valikoimastamme vähintään kolme Deluxe homeart led-kynttilää, saat kaukosäätimen kaupan päälle! Etuun voi yhdistää eri malleja ja värejä.

  • Väri valkoinen
  • eläväinen led liekki
  • sopii ulkokäyttöön, IP44
  • halkaisija 7,5 cm, korkeus 12,5 cm
  • 2 x C paristot (paloaika paristoilla yli 1500 tuntia)
  • voi ajastaa kaukosäätimellä (ostettavissa erikseen)
  • mallistossa monta kokoa ja väriä
  • pakattu kuvalliseen pahvilaatikkoon

Koko: halkaisija 7,5 cm, korkeus 12,5 cm
Patterit: 2 x C (ei sisälly pakettiin)
Paloaika yksillä patereilla: yli 400 tuntia
Paino: 153 g

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here