Sulje
Search
Close this search box.

Valkoinen Led antiikkikynttilä 28 cm 2 kpl, Deluxe Homeart

28,90 

Varastossa

Valkoinen Led antiikkikynttilä 28 cm 2 kpl, Deluxe Homeart on lisätty toivelistallesi
Valkoinen Led antiikkikynttilä 28 cm 2 kpl, Deluxe Homeart on lisätty toivelistallesi

Valkoiset led-antiikkikynttilät 2 kpl paketissa. Kynttilän pinta on kauniin kiiltävä. Nämä kynttilät sopivat erityisen kauniisti vanhoihin kynttilänjalkoihin ja kynttiläkruunuihin. Tämä laadukas LED-kynttilä on melkein kuin aito kynttilä, mutta voit käyttää sitä huolettomammin. Hyvä valinta lapsi- ja lemmikkiperheisiin.

Kynttilän liekki näyttää niin aidolta kuin led liekki voi näyttää. Lämpimän sävyinen liekki lepattaa ja heiluu kuin oikea tuli. Lämminsävyinen liekki lepattaa kuin oikea tuli. Liekki liikkuu siten että liekin valo liikkuu/ sen voimakkuus vaihtelee, mutta itse led polttimo ei liiku fyysisesti. Liekin väri on lämpimän oranssi.

Kynttilät on pakattu huolellisesti omaan pahvilaatikkoonsa. Voit myös säilyttää kynttilöitä laatikossa silloin kun ne eivät ole käytössä.

Kaikkien näiden hyvien ominaisuuksien lisäksi kynttilät ovat myös energiatehokkaita ja patterit riittävät pitkään. Tässä kynttilässä 2 AAA paristoa riittää yli 300 tunniksi. Merkin kynttilät eivät ole led-kynttilöiden halvimmasta päästä, mutta laatu, ominaisuudet ja ulkonäkö peittoavat halpakynttilät ja hinta-laatusuhde on varsin mainio. Valikoimasta löytyy monta ihanaa väriä ja mallia joita on helppo yhdistellä.

Kynttilässä on vakiona on/off tilat. Kynttilää voi ohjata ja ajastaa erikseen ostettavalla kaukosäätimellä. Säätimellä kynttilän voi ajastaa palamaan 2/4/6/8 tuntia. Kaukosäädin ei sisälly kynttilän hintaan.

HUOM! Kun tilaat valikoimastamme vähintään kolme Deluxe homeart led-kynttilää, saat kaukosäätimen kaupan päälle! Etuun voi yhdistää eri malleja ja värejä.

  • väri Valkoinen / White
  • eläväinen led liekki
  • sisäkäyttöön
  • halkaisija 2,2 cm, korkeus 28 cm
  • 2 x AAA paristot (paloaika paristoilla yli 300 tuntia)
  • voi ajastaa kaukosäätimellä (ostettavissa erikseen)
  • mallistossa monta kokoa ja väriä
  • pakattu kuvalliseen pahvilaatikkoon

HUOM! Älä säilytä tai käytä kynttilää yli 40 asteen lämpötilassa (esimerkiksi takan päällä tai kuumalla parvekkeella). Kynttilä on valmistettu aidosta parafiinista, joka ei kestä korkeita lämpötiloja.

Koko: halkaisija 2,2 cm, korkeus 28 cm
Patterit: 2 x AAA (ei sisälly pakettiin)
Paloaika yksillä patereilla: yli 300 tuntia
Paino: 144 g

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here