Sulje
Search
Close this search box.
-40%

Tiskiharjateline / monikäyttöinen säilytysteline tummanruskea, PLINT

Original price was: 19,90 €.Current price is: 12,00 €.

Monikäyttöinen säilytysteline.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:SKU PR/06172 Osastot , , , Avainsanat ,

Tummanharmaa tiskiharjateline. Väri on kaunis, lähes musta tummanruskea. Teline on valmistettu kivitavarasta. Kivitavara (stoneware) on posliinin ja fajanssin välimuoto ja se on molempia kovempaa ja tiiviimpää. Kivitavaran valmistamiseen käytetään savea, maasälpää, kvartsihiekkaa ja piikiveä. Se poltetaan 1250 celcius asteessa. Telineessä on purkki, jossa voi säilyttää tiskiharjaa ja pieni tarjotin jolle voi asettaa kauniin tiskiainepullon. Tarjottimelle sopii max 9 cm halkaisijaltaan oleva pullo. Kaikki PLIN pullot sopivat yhteen tämän telineen kanssa. Telineet ovat käsin tehtyjä ja yksilöllisiä, joten niissä voi olla eroavaisuuksia ja pieniä epätäydellisyyksiä koossa, värissä ja pinnan lasituksessa. Kestää pesun astianpesukoneessa.

Telinettä voi käyttää myös todella moneen muuhun tarkoitukseen. Se sopii mainiosti esimerkiksi toimiston pöydälle kynäpurkiksi. Tarjottimelle voi asettaa vaikka käsivoiteen, kynttilän tai klemmareita. Kylpyhuoneessa telinettä voi käyttää esimerkiksi pesualtaan reunalla pumppusaippuan telineenä. Keittiössä telineeseen voi laittaa vaikka kauhoja ja tarjottimelle esimerkiksi oliiviöljypullon. Tai voit tehdä kauniin sushitarviketelineen laittamalla purkkiin syömäpuikkoja ja tarjottimelle soijakastikepullon. Yöpöydällä purkkiin voi laittaa vaikka pienen kukkakimpun ja säilyttää tarjottimella koruja yösäilössä. Jos keksit uusia kivoja käyttötapoja telineellesi, olisi ihanaa jos kertoisit niistä myös muille tuotteen arvosteluissa.

Korkeus: 13 cm
Leveys: 16 cm
Syvyys: 11 cm
Paino: 690 g

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here