Sulje
Search
Close this search box.
(2 tuotearviota)

Talolyhty vaalea turkoosi, Ib laursen

27,90 

HUOM! Tämä talolyhty on valikoimasta jo poistunuttta Ib Laursenin mallistoa ja sitä ei ole enää tulossa lisää. Katso mallistossa olevat talolyhdyt täältä:

https://puutarhurinmaja.fi/tuote-osasto/koti/talolyhdyt/

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Soma talon mallinen lyhty. Tämä turkoosi talolyhty on malliltaan kapea ja korkea. Lyhdyn turkoosi sävy on tosi viehättävä, murrettu ja hieman vanhaa henkivä. Kaunis yksistään tai pienenä kylänä muiden talolyhtyjen kanssa. Vaalean turkoosissa lyhtytalossa on ikkunoita kolmella sivulla. Talon takapuolella on aukko josta lyhdyn sisään saa asetettua kynttilän tai vaikka patterikäyttöisen led-valosarjan. Talolyhdyn värillinen lasitus on kauniin eläväpintainen ja jokainen lyhty on viehättävästi hieman erilainen.

Koko: syvyys 7 cm, leveys 9 cm ja korkeus 27 cm
Materiaali: keramiikka

 1. Pieni kylä ikkunalaudalla (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos Puutarhurin majalle, sain tämän tilaamani talolyhdyn todella nopealla toimituksella.
  Lyhty on ihana ja sopii täydellisesti ikkunalaudalleni neljän jo aikaisemmin hankkimani lyhdyn seuraksi. Toimii todellisena katseenvangitsijana sekä päivänvalossa että iltahämärässä valaistuna. Oikeaa kynttilää en raaski lyhdyssä polttaa vaan valaisen sen ledvalolla.

  Talolyhdyt ikkunalaudalla

  • Minna – Puutarhurin Maja

   Kiitos arvostelusta Pieni kylä ikkunalaudalla!

 2. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana turkoosi talo saapui täydentämään kylää takan päälle. Torstaina tilasin ja perjantaina oli perillä postin kautta. Kiitos nopeasta toimituksesta.

  • Minna – Puutarhurin Maja

   Kiitos arvostelustasi Johanna!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here