Search
(2 tuotearviota)

Pannumyssy Bee Bloom – Muff teepannulle, Ulster Weavers

22,90 

Varastossa

Värikäs pannumyssy teepannulle. Tämä pannumyssy on muff eli muhvi-mallinen. Se on suunniteltu erityisesti perinteisille teepannuille sopivaksi. Ulster weaversin tavallisista pannumyssyistä poiketen (jotka asetetaan tee tai kahvipannun päälle kuin pipo) pannu asetetaan tähän myssyyn ylhäältä päin. Tämä pannumyssy aukeaa ylhäältä ja pannun voi sujauttaa avautuvaan pussiin. Pussi suljetaan päältä kätevästi kuminauhalla.

Tämän mallisessa pannumyssyssä myös pannun pohjan alle tulee eristävä kangas. Lisäksi kannun nokan ja kahvan saa pilkistämään myssystä jolloin pannua voi käyttää myssyn ollessa sen päällä ja tee pysyy pitkään lämpimänä. Näiden kivojen ja käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi tämä myssy on myös tosi kaunis.

Koko: 33 x 25 cm
Materiaali: 100% puuvilla

  1. Tapio (varmistettu kirjoittaja)

    Juuri sopiva perinteiselle teekannulle, miellyttävä ulkoasu, kätevä käyttää. Nopea toimitus keskellä jouluruuhkaa!

  2. Marja-Terttu (varmistettu kirjoittaja)

    Erittäin nopea toimitus, lähetys saapui heti tilausta seuraavana päivänä.
    Malli on mainiosti sopiva eri kokoisille ja -muotoisille teekannuille. Tunsin kyllä ennestään mallin, mutta nyt opin tämän MUFF-nimen. Herttainen kuvio tässä kankaassa. Tummempipohjaista vaihtoehtoa myös etsin, esimerkiksi keittiöpyyhe Daisy Bees on tehty kauniista vähän tummemmasta kankaasta.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here