Sulje
Search
Close this search box.
(4 tuotearviota)

Ovikolkutin Lintu

14,90 

Valurautainen kolkutin oveen. Ennen ovikellojen yleistymistä oli tavallista, että ulko-ovessa oli metallinen kolkutin. Kolkuttamalla kahvaa aluslevyä vatsen vieraat ilmoittivat tulostaan isäntäväelle. Usein kolkuttimessa oli jokin komea kuva, kuten leijona. Tässä kolkuttimessa on koristeena kaunis lintu. Kiinnitysruuvit eivät kuulu pakettiin.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Koko: leveys 13 cm, korkeus 18 cm ja syvyys 4 cm
Materiaali: valurauta
Merkki: Esschert Design

 1. Leena

  Sain tämän lintu kolkuttimen lahjaksi ja pidin sitä vähän turhana. Asennettuani sen maalattuun ulko-oveen kolkutin on kuin oven koru. Ja vaikka omen karmissa on ovikellokin, niin kaikki tulijat mieluummin kolkuttaa, se on kuitenkin lienee sen verran erilainen, että sitä tekee mieli käyttää Ääni on napakka, ei kimakka ja takorauta tekee kolkuttimesta tukevan, vaikka näyttääkin kevyeltä. Suosittelen!

 2. Irene (varmistettu kirjoittaja)

  Kaupungissa kotini ovea kauniisti koristaa.Mökillä silmät sitä ulko-oveen kaipasivat ja sinne tilasinkin nyt oman.Kiitos supernopeasta toimituksesta.Tilannut olen ennenkin Majasta: pettymyksiä ole ollut tuotteissa eikä asusteissa.Ihana puoti ja laatutuotteet.

 3. Ines (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihana! Vielä hienompi livenä kuin kuvassa. Ja niin nopea toimitus. Tehtiin tilaus sunnuntaina ja tiistaina päivällä tuote oli jo meillä. Aivan ihanaa palvelua❤️tilataan taatusti uudestaan!

 4. Marianne (varmistettu kirjoittaja)

  Nappivalinta! Sopii ulkooveemme täydellisesti. Ei enää patteriovikelloja

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here