Search

Murrettu keltainen (Curry) Led kruunukynttilä kork. 15 cm 2 kpl, Deluxe Homeart

23,90 

Varastossa

Kauniit mausteisen keltaiset lyhyet led-kruunukynttilät 2 kpl paketissa. Kynttilän keltaisen sävy on murrettu curryn keltainen.

Led kruunukynttilät sopivat käytettäväksi myös sellaisissa kohteissa ja asetelmissa joissa ei voi palovaaran vuoksi käyttää tavallisia kynttilöitä. Näillä kynttilöistä saat tehtyä luonnonmateriaalien kanssa kauniin asetelman esimerkiksi vanhaan tiilimuottiin.

Näiden lyhyiden kruunukynttilöiden pituus on 15 cm. Tämä koko näyttää kynttilänjalassa siltä kuin kynttilää olisi jo poltettu hieman enemmän. Saatavana myös oliivinvihreät 24 cm kruunukynttilät.

Kynttilän pinta on valmistettu oikeasta kynttilävahasta. Kuten oikeissakin kynttilöissä, sen pinnassa on jo uutena pieniä epätäydellisyyksiä. Vaha on pehmeää ja pintaan saattaa käsittelyssä tulla lisää naarmuja, kolhuja ja sormenjälkiä. Epätäydellinen, eläväinen pinta on osa näiden kynttilöiden viehätystä ja se saa ne näyttämään aidoilta kynttilöiltä. Koska pinta ei ole ihan tasainen, se heijastaa todella kauniisti valoa ja luo näille led-kynttilöille pehmeän, aidon ja lämpimän fiiliksen. Jos pidät enemmän ihan tasaisesta ja ”virheettömästä” pinnasta ja ulkönäöstä, katso Deluxe Homeart sarjan ulkokäyttöön tarkoitetut kynttilät. Niiden ulkokuori on valmistettu säänkestävästä muovista.

Kauppiaan vinkki! Jos kynttilän pintaan on tullut esimerkiksi sormenjälkiä, voit tasoittaa sitä varovasti ihan kylmällä vedellä kostutetulla vanulapulla. Sivele vanulapulla kynttilän pintaa pitkin pystysuuntaisin vedoin.

Näiden Deluxe Homeart merkin kynttilöiden erikoisjuttu on sulaneen parafiinin näköinen pinta kynttilän led liekin ympärillä (ominaisuus on mallisuojattu ja patentoitu). Kiiltävä ja läpinäkyvä pinta on kuin ihan oikeaa sulanutta parafiinia ja saa kynttilän näyttämään entistäkin aidommalta. Myös kynttilän liekki näyttää niin aidolta kuin led liekki voi näyttää. Lämminsävyinen liekki lepattaa kuin oikea tuli. Liekki liikkuu siten että liekin valo liikkuu/ sen voimakkuus vaihtelee, mutta itse led polttimo ei liiku fyysisesti. Liekin väri on lämpimän oranssi.

Kynttilä on pakattu huolellisesti omaan pahvilaatikkoonsa. Kynttilää voi myös säilyttää laatikossa silloin kun et käytä sitä. HUOM! Älä säilytä tai käytä kynttilää yli 40 asteen lämpötilassa (esimerkiksi takan päällä tai kuumalla parvekkeella). Kynttilä on valmistettu aidosta kynttilävahasta, joka ei kestä korkeita lämpötiloja.

Kaikkien näiden hyvien ominaisuuksien lisäksi kynttilät ovat myös energiatehokkaita ja patterit riittävät pitkään. Tässä kynttilässä 2 AA paristoa riittää yli 400 tunniksi. Merkin kynttilät eivät ole led-kynttilöiden halvimmasta päästä, mutta laatu, ominaisuudet ja ulkonäkö peittoavat halpakynttilät ja hinta-laatusuhde on varsin mainio. Valikoimasta löytyy monta ihanaa väriä ja mallia, joita on helppo yhdistellä.

Kynttilässä on vakiona on/off tilat. Kynttilää voi ohjata ja ajastaa erikseen ostettavalla kaukosäätimellä. Säätimellä kynttilän voi ajastaa palamaan 2/4/6/8 tuntia. Kaukosäädin ei sisälly kynttilän hintaan.

HUOM! Kun tilaat valikoimastamme vähintään kolme Deluxe homeart led-kynttilää, saat kaukosäätimen kaupan päälle! Etuun voi yhdistää eri malleja ja värejä.

  • väri Murrettu keltainen / Curry
  • valmistettu aidosta kynttilävahasta
  • eläväinen led liekki
  • sisäkäyttöön
  • sulanutta kynttilävahaa imitoiva liekin ympärys
  • halkaisija 2,2 cm, korkeus 15 cm
  • 2 x AAA paristot (paloaika paristoilla yli 300 tuntia)
  • voi ajastaa kaukosäätimellä (ostettavissa erikseen)
  • mallistossa monta kokoa ja väriä
  • pakattu kuvalliseen pahvilaatikkoon

HUOM! Älä säilytä tai käytä kynttilää yli 40 asteen lämpötilassa (esimerkiksi takan päällä tai kuumalla parvekkeella). Kynttilä on valmistettu aidosta parafiinista, joka ei kestä korkeita lämpötiloja.

Koko: halkaisija 2,2 cm, korkeus 15 cm
Patterit: 2 x AAA (ei sisälly pakettiin)
Paloaika yksillä patereilla: yli 300 tuntia
Paino: 172 g

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here