Search

Muki Traktorit – Tractors, Emma Bridgewater

35,90 

Vain 1 varastossa

Hemmottele itseäsi tai yllätä läheisesi tällä kivalla Emma Bridgewaterin Traktoriaiheisella mukilla. Muki on täydellinen lahja maaseudun ystäville sekä isoille ja pienille traktorifaneille.

Muki on valmistettu käsityönä Englannissa. Mukin hauska muoto on tyypillinen juuri Emma Bridgewaterille. Kuviointi ja muotoilu kuvastavat Emma Bridgewaterin käsityötaitoa ja rakkautta yksityiskohtiin. Muki on täynnä erilaisia ja erivärisiä traktoreita. Mukin sisäpuolella yläreunassa on teksti: HAVING A TOP TIME.  Mukin reilun kokoisesta kahvasta saa hyvän otteen. Reilun kokoisesta, 3 dl kokoisesta mukista on ilo nauttia aamukahvi, iltapäivätee tai kuumaa kaakaota viilenevänä iltana.

Tämä muki ei ole pelkästään kaunis, vaan se on myös erittäin laadukas. Se on valmistettu englantilaisesta keramiikasta, joka kestää käyttöä vuosien ajan. Mukin voi pestä astianpesukoneessa (valmistaja suosittelee nestemäistä pesuainetta). Emma Bridgewater ei suosittele mukin käyttöä mikroaaltouunissa, koska tämäntyyppinen keramiikka saattaa kuumentua liian kuumaksi mikrossa. Muki ei ole uuninkestävä. Muki toimitetaan pahvisessa lahjalaatikossa.

Tästä mukista saattaa tulla lempimukisi!

Tilavuus: 300 ml
Koko: korkeus: 9 cm, leveys (kahvan kanssa): 12 cm ja halkaisija: 8 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here