Search

Muki Puutarhailo – My Garden is My Happiness, Emma Bridgewater

35,90 

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:SKU PR/06333 Osastot , , , Avainsanat ,

Tosi ihana puutarha-aiheinen muki. Mukissa on punaisia kukkia ja tekstit: ”My Garden Is My Happiness” ja toisella puolella ”Dig, Rake, Sow, Hoe, Weed & Breathe”  Lisäksi mukin sisäpuolella yläreunassa on teksti: ”I often Garden when I’m Dreaming”

Muki on valmistettu käsityönä Englannissa. Mukin hauska muoto ja tekstin fontti ovat tyypillisiä juuri Emma Bridgewaterille. Mukin kookkaasta kahvasta saa hyvän otteen. Reilun kokoinen 3 dl muki on kiva kaveri aamuisille puutarhakierroksille ja iltapäivän rauhallisiin teehetkiin.

Tämä muki ei ole pelkästään kaunis, vaan se on myös erittäin laadukas. Se on valmistettu englantilaisesta keramiikasta, joka kestää käyttöä vuosien ajan. Mukin voi pestä astianpesukoneessa (valmistaja suosittelee nestemäistä pesuainetta). Emma Bridgewater ei suosittele mukin käyttöä mikroaaltouunissa, koska tämäntyyppinen keramiikka saattaa kuumentua liian kuumaksi mikrossa. Muki ei ole uuninkestävä. Muki toimitetaan pahvisessa lahjalaatikossa.

Katso myös muut Emma Bridgewater kukka- ja puutarhakuviolliset mukit ja kerää vaikka koko sarja!

Tilavuus: 300 ml
Koko: korkeus: 9 cm, leveys (kahvan kanssa): 12 cm ja halkaisija: 8 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here