Search

Muki Paalaus ja kyntö – Baling and Ploughing, Emma Bridgewater

35,90 

Varastossa

Emma Bridgewaterin hauska muki, jossa ollaan peltotöissä. Muki on täynnä pieniä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Hauskana yksityiskohtana myös mukin sisäpuolen yläreunassa on kuviointi.

Muki on valmistettu käsityönä Englannissa. Mukin hauska muoto ja tekstin fontti ovat tyypillisiä juuri Emma Bridgewaterille. Mukin kookkaasta kahvasta saa hyvän otteen. Reilun kokoinen 3 dl muki on juuri sopiva aamukahville. Vaikka et omistaisikaan peltohehtaareita pääset tämän mukin kautta nauttimaan pienen palan maaseudun tunnelmaa vaikka kerrostalon parvekkeella.

Tämä muki ei ole pelkästään kaunis, vaan se on myös erittäin laadukas. Se on valmistettu englantilaisesta keramiikasta. Tästä mukista saat uskollisen ystävän pitkäksi aikaa. Mukin voi pestä astianpesukoneessa (valmistaja suosittelee nestemäistä pesuainetta). Emma Bridgewater ei suosittele mukin käyttöä mikroaaltouunissa, koska tämäntyyppinen keramiikka saattaa kuumentua liian kuumaksi mikrossa. Muki ei ole uuninkestävä. Muki toimitetaan pahvisessa lahjalaatikossa.

Tilavuus: 300 ml
Koko: korkeus: 9 cm, leveys (kahvan kanssa): 12 cm ja halkaisija: 8 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here