Search

Muki My Brilliant Friend, Emma Bridgewater

35,90 

Varastossa

Kiva muki maailman ihanimmalle ystävälle! Mukissa on toisella puolella teksti MY BRILLIANT FRIEND. Eli vapaasti suomennettuna: Minun suurenmoinen / loistava ystäväni. Ja toisella THE BEST DAYS ARE ALWAYS WITH YOU. Eli: parhaat päivät ovat aina sinun kanssasi. Mukin sisäreunassa on teksti: LOYAL, HONEST & FUNNY. Eli suomennettuna: uskollinen, rehellinen ja hauska.

Muki on valmistettu käsityönä Englannissa. Mukin hauska muoto ja tekstin fontti ovat tyypillisiä juuri Emma Bridgewaterille. Mukin kookkaasta kahvasta saa hyvän otteen. Reilun kokoinen 3 dl muki on kiva vaikka työpaikalle kahvimukiksi.

Tämä muki ei ole pelkästään kaunis, vaan se on myös erittäin laadukas. Se on valmistettu englantilaisesta keramiikasta, joka kestää käyttöä vuosien ajan. Mukin voi pestä astianpesukoneessa (valmistaja suosittelee nestemäistä pesuainetta). Emma Bridgewater ei suosittele mukin käyttöä mikroaaltouunissa, koska tämäntyyppinen keramiikka saattaa kuumentua liian kuumaksi mikrossa. Muki ei ole uuninkestävä. Muki toimitetaan pahvisessa lahjalaatikossa.

Katso myös muut Emma Bridgewater kukkakuviolliset mukit ja kerää vaikka koko sarja!

Tilavuus: 300 ml
Koko: korkeus: 9 cm, leveys (kahvan kanssa): 12 cm ja halkaisija: 8 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here