Search

Led kynttilä käpy Ruskea 13 cm, Deluxe Homeart

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme.

Varasto loppu

Soma kävyn muotoinen vihreä led kynttilä. Kynttilän korkeus on 13 cm. Tämä laadukas LED-kynttilä on melkein kuin aito kynttilä, mutta voit käyttää sitä huolettomammin.

Kynttilän liekki näyttää niin aidolta kuin led liekki voi näyttää. Lämpimän sävyinen liekki lepattaa ja heiluu kuin oikea tuli. Lämminsävyinen liekki lepattaa kuin oikea tuli. Liekki liikkuu siten että liekin valo liikkuu/ sen voimakkuus vaihtelee, mutta itse led polttimo ei liiku fyysisesti. Liekin väri on lämpimän oranssi.

Kynttilät on pakattu huolellisesti omaan pahvilaatikkoonsa. Voit myös säilyttää kynttilöitä laatikossa silloin kun ne eivät ole käytössä.

Kaikkien näiden hyvien ominaisuuksien lisäksi kynttilät ovat myös energiatehokkaita ja patterit riittävät pitkään. Tässä kynttilässä 1 CR2450 nappiparisto riittää yli 300 tunniksi. Merkin kynttilät eivät ole led-kynttilöiden halvimmasta päästä, mutta laatu, ominaisuudet ja ulkonäkö peittoavat halpakynttilät ja hinta-laatusuhde on varsin mainio. Valikoimasta löytyy monta ihanaa väriä ja mallia joita on helppo yhdistellä.

Kynttilässä on vakiona on/off tilat. Kynttilää voi ohjata ja ajastaa erikseen ostettavalla kaukosäätimellä. Säätimellä kynttilän voi ajastaa palamaan 2/4/6/8 tuntia. Kaukosäädin ei sisälly kynttilän hintaan.

HUOM! Kun tilaat valikoimastamme vähintään kolme Deluxe homeart led-kynttilää, saat kaukosäätimen kaupan päälle! Etuun voi yhdistää eri malleja ja värejä.

  • väri harmaanruskea
  • eläväinen led liekki
  • sisäkäyttöön
  • halkaisija 10 cm, korkeus 13 cm
  • 1 x CR2450 paristot (paloaika paristoilla yli 300 tuntia)
  • voi ajastaa kaukosäätimellä (ostettavissa erikseen)
  • mallistossa monta kokoa ja väriä
  • pakattu kuvalliseen pahvilaatikkoon

HUOM! Älä säilytä tai käytä kynttilää yli 40 asteen lämpötilassa (esimerkiksi takan päällä tai kuumalla parvekkeella). Kynttilä on valmistettu aidosta parafiinista, joka ei kestä korkeita lämpötiloja.

Koko: halkaisija leveimmältä kohdalta 10 cm, korkeus 13 cm
Patterit: 1 x CR2450 (sisältyy pakettiin)
Paloaika yksillä patereilla: yli 300 tuntia
Paino: 242 g

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here