Sulje
Search
Close this search box.

Kermanvalkoinen (Cream) Led tuikku 2 kpl, Deluxe Homeart

16,90 

Varastossa

Kermanvalkoinen (Cream) Led tuikku 2 kpl, Deluxe Homeart on lisätty toivelistallesi
Kermanvalkoinen (Cream) Led tuikku 2 kpl, Deluxe Homeart on lisätty toivelistallesi

Kauniit kermanvalkoiset led-tuikut. Paketti sisältää kaksi led-tuikkua. Nämä laadukkaat LED-kynttilät ovat melkein kuin aidot kynttilät, mutta voit käyttää niitä huolettomammin. Hyvä valinta lapsi- ja lemmikkiperheisiin.

Kynttilän pinta on valmistettu oikeasta kynttilävahasta. Kuten oikeissakin kynttilöissä, sen pinnassa on jo uutena pieniä epätäydellisyyksiä. Vaha on pehmeää ja pintaan saattaa käsittelyssä tulla lisää naarmuja, kolhuja ja sormenjälkiä. Epätäydellinen, eläväinen pinta on osa näiden kynttilöiden viehätystä ja se saa ne näyttämään aidoilta kynttilöiltä. Koska pinta ei ole ihan tasainen, se heijastaa todella kauniisti valoa ja luo näille led-kynttilöille pehmeän, aidon ja lämpimän fiiliksen. Jos pidät enemmän ihan tasaisesta ja ”virheettömästä” pinnasta ja ulkönäöstä, katso Deluxe Homeart sarjan ulkokäyttöön tarkoitetut kynttilät. Niiden ulkokuori on valmistettu säänkestävästä muovista.

Kauppiaan vinkki! Jos kynttilän pintaan on tullut esimerkiksi sormenjälkiä, voit tasoittaa sitä varovasti ihan kylmällä vedellä kostutetulla vanulapulla. Sivele vanulapulla kynttilän pintaa pitkin pystysuuntaisin vedoin.

Kynttilän liekki näyttää niin aidolta kuin led liekki voi näyttää. Lämpimän sävyinen liekki lepattaa ja heiluu kuin oikea tuli. Liekki liikkuu siten että liekin valo liikkuu/ sen voimakkuus vaihtelee, mutta itse led polttimo ei liiku fyysisesti. Muista Deluxe Homeart merkin kynttilöistä poiketen led-tuikuissa ja ulkokynttilöissä ei ole parafiinista valmistettua ulkopintaa.

Kynttilät ovat myös energiatehokkaita ja patterit riittävät pitkään. Tässä kynttilässä 1 nappiparisto riittää yli 200 tunniksi. Patteri kuuluu hintaan. Merkin kynttilät eivät ole led-kynttilöiden halvimmasta päästä, mutta laatu, ominaisuudet ja ulkonäkö peittoavat halpakynttilät ja hinta-laatusuhde on varsin mainio. Valikoimasta löytyy monta ihanaa väriä ja mallia joita on helppo yhdistellä.

Kynttilässä on vakiona on/off tilat. Kynttilää voi ohjata ja ajastaa erikseen ostettavalla kaukosäätimellä. Säätimellä kynttilän voi ajastaa palamaan 2/4/6/8 tuntia. Kaukosäädin ei sisälly kynttilän hintaan.

HUOM! Kun tilaat valikoimastamme vähintään kolme Deluxe homeart led-kynttilää, saat kaukosäätimen kaupan päälle! Etuun voi yhdistää eri malleja ja värejä.

  • väri kermanvalkoinen / Cream
  • eläväinen led liekki
  • sisäkäyttöön
  • päällystetty aidolla kynttilävahalla
  • halkaisija 4 cm, korkeus 2 cm (liekin kanssa 5 cm)
  • 1  x CR2450 paristo (paloaika paristolla yli 200 tuntia)
  • voi ajastaa kaukosäätimellä (ostettavissa erikseen)
  • pakattu kuvalliseen pahvilaatikkoon

HUOM! Älä säilytä tai käytä kynttilää yli 40 asteen lämpötilassa (esimerkiksi takan päällä tai kuumalla parvekkeella). Kynttilä on valmistettu aidosta parafiinista, joka ei kestä korkeita lämpötiloja.

Koko: halkaisija 4 cm, korkeus 2 cm (liekin kanssa 5 cm)
Patterit: 1 x CR2450 (sisältyvät hintaan)
Paloaika yhdellä paterilla: yli 200 tuntia
Paino: 60 g

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here