Sulje
Search
Close this search box.

Kermanvalkoinen (Cream) Led-kynttilä 15 cm (halk. 5 cm), Deluxe Homeart

16,90 

Varastossa

Kermanvalkoinen (Cream) Led-kynttilä 15 cm (halk. 5 cm), Deluxe Homeart on lisätty toivelistallesi
Kermanvalkoinen (Cream) Led-kynttilä 15 cm (halk. 5 cm), Deluxe Homeart on lisätty toivelistallesi

Kaunis aidon näköinen kermanvalkoinen led-kynttilä. Kynttilän sävy on kaunis. Se sopii yhteen monien värien kanssa, eikä taita liikaa keltaiseen.

Tämä kynttilä on halkaisijaltaan 5 cm, eli se on hieman tavanomaisia pöytäkynttilöitä ohuempi (saatavana myös halkaisijaltaan 7,5 ja 10 cm kynttilöitä). Kynttilän korkeus on 15 cm ja se on toiseksi korkein neljästä eri korkuisesta 5 cm halkaisijaltaan olevasta kynttilästä. Eri kokoisia kynttilöitä yhdistelemällä saat kauniita ja mielenkiintoisia asetelmia. Led-kynttilöitä voi huoletta asetella asetelmiin lähekkäinkin ilman oikeiden kynttilöiden palovaaraa.

Kynttilän pinta on valmistettu oikeasta kynttilävahasta. Kuten oikeissakin kynttilöissä, sen pinnassa on jo uutena pieniä epätäydellisyyksiä. Vaha on pehmeää ja pintaan saattaa käsittelyssä tulla lisää naarmuja, kolhuja ja sormenjälkiä. Epätäydellinen, eläväinen pinta on osa näiden kynttilöiden viehätystä ja se saa ne näyttämään aidoilta kynttilöiltä. Koska pinta ei ole ihan tasainen, se heijastaa todella kauniisti valoa ja luo näille led-kynttilöille pehmeän, aidon ja lämpimän fiiliksen. Jos pidät enemmän ihan tasaisesta ja ”virheettömästä” pinnasta ja ulkönäöstä, katso Deluxe Homeart sarjan ulkokäyttöön tarkoitetut kynttilät. Niiden ulkokuori on valmistettu säänkestävästä muovista.

Kauppiaan vinkki! Jos kynttilän pintaan on tullut esimerkiksi sormenjälkiä, voit tasoittaa sitä varovasti ihan kylmällä vedellä kostutetulla vanulapulla. Sivele vanulapulla kynttilän pintaa pitkin pystysuuntaisin vedoin.

Näiden Deluxe Homeart merkin kynttilöiden erikoisjuttu on sulaneen parafiinin näköinen pinta kynttilän led liekin ympärillä (ominaisuus on mallisuojattu ja patentoitu). Kiiltävä ja läpinäkyvä pinta on kuin ihan oikeaa sulanutta parafiinia ja saa kynttilän näyttämään entistäkin aidommalta. Myös kynttilän liekki näyttää niin aidolta kuin led liekki voi näyttää. Lämminsävyinen liekki lepattaa kuin oikea tuli. Liekki liikkuu siten että liekin valo liikkuu/ sen voimakkuus vaihtelee, mutta itse led polttimo ei liiku fyysisesti. Liekin väri on lämpimän oranssi.

Kynttilä on pakattu huolellisesti omaan pahvilaatikkoonsa. Kynttilää voi myös säilyttää laatikossa silloin kun et käytä sitä. HUOM! Älä säilytä tai käytä kynttilää yli 40 asteen lämpötilassa (esimerkiksi takan päällä tai kuumalla parvekkeella). Kynttilä on valmistettu aidosta kynttilävahasta, joka ei kestä korkeita lämpötiloja.

Kaikkien näiden hyvien ominaisuuksien lisäksi kynttilät ovat myös energiatehokkaita ja patterit riittävät pitkään. Tässä kynttilässä 2 AA paristoa riittää yli 400 tunniksi. Merkin kynttilät eivät ole led-kynttilöiden halvimmasta päästä, mutta laatu, ominaisuudet ja ulkonäkö peittoavat halpakynttilät ja hinta-laatusuhde on varsin mainio. Valikoimasta löytyy monta ihanaa väriä ja mallia, joita on helppo yhdistellä.

Kynttilässä on vakiona on/off tilat. Kynttilää voi ohjata ja ajastaa erikseen ostettavalla kaukosäätimellä. Säätimellä kynttilän voi ajastaa palamaan 2/4/6/8 tuntia. Kaukosäädin ei sisälly kynttilän hintaan.

HUOM! Kun tilaat valikoimastamme vähintään kolme Deluxe homeart led-kynttilää, saat kaukosäätimen kaupan päälle! Etuun voi yhdistää eri malleja ja värejä.

  • valmistettu aidosta kynttilävahasta
  • eläväinen led liekki
  • sisäkäyttöön
  • sulanutta kynttilävahaa imitoiva liekin ympärys
  • halkaisija 5 cm, korkeus 15 cm
  • 2 x AA paristot (paloaika paristoilla yli 400 tuntia)
  • voi ajastaa kaukosäätimellä (ostettavissa erikseen)
  • mallistossa monta kokoa ja väriä
  • pakattu kuvalliseen pahvilaatikkoon

Koko: halkaisija 5 cm, korkeus 15 cm
Patterit: 2 x AA (ei sisälly pakettiin)
Paloaika yksillä patereilla: yli 400 tuntia
Paino: 135 g

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here