Sulje
Search
Close this search box.
-51%

Keittiövaaka musta, PLINT

Original price was: 34,90 €.Current price is: 16,95 €.

Tyylikäs musta keittiövaaka.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Mekaaninen musta retro keittiövaaka. Vaa’assa on irrotettava teräksinen punnituskuppi, jonka voi pestä astianpesukoneessa. Kuppi on elintarvikekäyttöön hyväksytty. Kupin halkaisija on 21 cm. Keittiövaa’an runko on mustaksi maalattua metallia. Vaaka punnitsee 3 kg asti ja sen tarkkuus on 10 grammaa. Vaa’an lukemat on helppo ja nopea lukea. Vaa’assa on säätönuppi, jolla sen voi taarata. Keittiövaakaa saatavana myös muita värejä sekä muita keittiötuotteita samoissa väreissä.

HUOM! Vaaka toimitetaan pahvilaatikossa kuppi ja kuppiteline irrallaan. Kokoaminen on yksinkertaista ja siihen tarvitaan keskikokoinen tähtipäinen ruuvimeisseli.

Kokoamisohje:
1. Irrota vaa’assa kiinni olevan kuppitelineen uloimmat ruuvit ja poista ruuvien päässä olevat muovisuojat (suojat ovat vain kuljetusta varten eikä niitä tarvita myöhemmin). Katso että ruuveissa kiinni olevat mutterit eivät katoa.
2. Aseta irrallinen kuppiteline ruuvinreikien päälle ja kiinnitä se vaa’assa kiinni olevaan kuppitelineeseen ruuveilla ja muttereilla. Huomaa että kiinnität telineen niistä rei’istä, joiden kohdalla teline tekee mutkan alaspäin.
3. Aseta kuppi telineen päälle ja säädä vaa’an keskellä olevalla messingin värisellä säätöruuvilla vaaka näyttämään 3 kg.

korkeus: 25,5 cm
leveys: 14 cm
syvyys: 21 cm
Materiaali: runko metalli ja vaakakuppi teräs

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here