Sulje
Search
Close this search box.
(1 tuotearvio)

Kaulakoru Punarinta lyhyellä ketjulla, Fable England

34,00 

Suloinen punarinta lintu kaulakoru. Riipus ja ketju on valmistettu kullalla päällystetystä metallista. Punarinta on maalattu käsin, joten jokainen koru on viehättävästi hieman eri näköinen oma yksilönsä. Fable England korut tuovat asuusi tyylikkäällä ja hauskalla tavalla englantilaista menneiden aikojen tunnelmaa.

Kaulakorun ketjun pituus on yhteensä 41 cm. Ketjussa on kolme kiinnityskohtaa, joten voit hieman säätää ketjun kokoa. Kaulakoru toimitetaan kauniissa pahvirasiassa (laatikon ulkonäkö ja väri saattavat poiketa kuvassa olevasta).

Varastossa

Kaulakoru Punarinta lyhyellä ketjulla, Fable England on lisätty toivelistallesi
Kaulakoru Punarinta lyhyellä ketjulla, Fable England on lisätty toivelistallesi

Korun koko: 20 x 15 mm
Ketjun pituus: 41 cm sisältäen “jatkoketjun”
Materiaali: kullattu metalli (sinkki / messinki)

HUOM! Tuote on kullalla päällystetty ns. pukukoru ja on normaalia että kultaus kuluu ajan kanssa. Kullattu koru ei pidä vedestä, puhdistusaineista tai hiestä. Pitääksesi korusi pidempään kultaisena ota koru pois kuntoillessasi ja mennessäsi saunaan, suihkuun tai uimaan. Vältä korun joutumista kosketuksiin kosmetiikan kanssa (mm. rasvat ja hajuvedet).

  1. Lissu (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihana pieni siro lintunen. Toimitus tuli pikaisesti ja tilaaja oli huomioitu henkilökohtaisesti. Upeaa asiakaspalvelua.

    • Minna – Puutarhurin Maja

      Kiitos Lissu arvostelustasi. Ihana kuulla että tykkäsit kaulakorusta.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here