Sulje
Search
Close this search box.
(1 tuotearvio)

Kastelukannu British Bloom 1 litra, Burgon & Ball

32,90 

Burgon & Ballin ihana pionein ja daalioin koristeltu kastelukannu. Tätä kastelukannua ei tarvitse piilottaa kaappiin kastelukertojen välillä! Kannu on kaunis ulkonäöltään ja tosi mukava käyttää. Kauniisti kaartuvasta kahvasta löydät helposti itsellesi hyvän kiinnipitokohdan ja ohuella pitkällä kaatonokalla saat annosteltua kasteluveden tarkasti. Tämä 1 litrainen kastelukannu sopii sisäkäyttöön, parvekkeelle tai kasvihuoneeseen.

British Bloom kuosi ei arastele! Ihastuttavat daaliat ja pionit ovat kuin suoraan englantilaisesta puutarhasta.  Hehkeät pinkin ja violetin sävyissä kukkivat kukat tulevat upeasti esille syvän mustaa pohjaa vasten. British Bloom kuosin kukkien kuvat ovat peräisin RHS Lindseyn kirjaston vanhoista kukka- ja kasvikuvista.

Varastossa

Kastelukannu British Bloom 1 litra, Burgon & Ball on lisätty toivelistallesi
Kastelukannu British Bloom 1 litra, Burgon & Ball on lisätty toivelistallesi

Vetoisuus: 1 litra
Koko: korkeus 21 cm kahvan kanssa, pituus 37 cm kaatonokan kanssa, leveys 13 cm
Materiaali: pulverimaalattu metalli
Merkki: Burgon & Ball, Englanti

Englantilainen Burgon & Ball on tunnettu laadukkaista puutarhatyökaluistaan. Burgon & Ball perusti tehtaan Englannin Sheffieldiin vuonna 1730. Burgon & Ball valmistaa paitsi laadukkaita puutarhatyökaluja myös muita kauniita ja kekseliäitä tuotteita. Läheinen yhteistyö Royal Horticultural Societyn kanssa on tuottanut hienoja mallistoja, joista löytyy ihania lahjoja puutarhanhoitoa harrastavalle.

  1. Janssoni (varmistettu kirjoittaja)

    Kaunis pieni kastelukannu. Nopea toimitus!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here