Sulje
Search
Close this search box.
-50%

Käsityönä tehty Saksanpähkinä joulupallo kulta 6 cm, Brink Nordic

Original price was: 13,90 €.Current price is: 6,95 €.

Ihana ja vähän erikoisempi kuusenkoriste on saksanpähkinän muotoinen.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Kaunis vanhanaikainen saksanpähkinä joulupallo. Joulukoriste on käsin maalattu ja jokainen kuusenkoriste onkin oma viehättävä yksilönsä. Pähkinä on kullan värinen. Ripottele muutama saksanpähkinä tavallisten joulupallojen joukkoon. Kaunista!

Brink Nordic joulupallot ovat paljon enemmän kuin tavallisia joulupalloja. Ne on valmistettu käsin samoilla perinteisillä menetelmillä kuin joulupallot tehtiin yli 100 vuotta sitten. Joulupallot on pakattu silkkipaperilla pehmustettuun kartonkilaatikkoon. Koristetta voi säilyttää laatikossa joulujen välissä. Koriste toimitetaan ilman ripustusnauhaa. Voit itse kiinnittää ripustuslenkkiin mieleisen silkkinauhan tai läpinäkyvän siiman. Saatavana on myös Brink Nordicin oma kapea punainen silkkinauha.

Joulupallon valmistus alkaa savimallin teolla. Mallista valetaan muotti lasin puhallusta varten. Jokainen lasipallo suupuhalletaan käsityönä ja koristellaan sisäpuolelta ohuella hopeakerroksella. Hopeinnin jälkeen kuusenkoristeet maalataan käsin pienintä yksityiskohtaa myöden. Jouhinkin joulupalloihin lisätään vielä kimalletta tai pieniä koriste kristalleja. Lopuksi jokaiseen joulukoristeeseen lisätään metallinen ripustuslenkki ja pieni riippuva Brink Nordic laatta. Brink Nordic joulupalloista on iloa moniksi tuleviksi jouluiksi ja nämä ihanat joulukoristeet voivat siirtyä perintönä sukupolvelta toiselle.

Koko: korkeus 6 cm
Materiaali: lasi ja metalli

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here

Katso alla olevalta videolta miten Brink Nordic joulupallot valmistetaan: