Search
-50%
(1 tuotearvio)

Käsityönä tehty Nalle rusetti joulupallo 10 cm, Brink Nordic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme.

Suloisella nalle kuusenkoristeella on kaulassaan joulunpunainen rusetti.

Varasto loppu

Söpö nalle joulupallo. Joulukoriste on käsin maalattu ja jokainen kuusenkoriste onkin oma viehättävä yksilönsä. Tämä joulukoriste on myös ihana lahja. Brink Nordic joulupallot ovat paljon enemmän kuin tavallisia joulupalloja. Ne on valmistettu käsin samoilla perinteisillä menetelmillä kuin joulupallot tehtiin yli 100 vuotta sitten.

Joulupallot on pakattu silkkipaperilla pehmustettuun kartonkilaatikkoon. Koristetta voi säilyttää laatikossa joulujen välissä. Koriste toimitetaan ilman ripustusnauhaa. Voit itse kiinnittää ripustuslenkkiin mieleisen silkkinauhan tai läpinäkyvän siiman. Saatavana on myös Brink Nordicin oma kapea punainen silkkinauha.

Joulupallon valmistus alkaa savimallin teolla. Mallista valetaan muotti lasin puhallusta varten. Jokainen lasipallo suupuhalletaan käsityönä ja koristellaan sisäpuolelta ohuella hopeakerroksella. Hopeinnin jälkeen kuusenkoristeet maalataan käsin pienintä yksityiskohtaa myöden. Jouhinkin joulupalloihin lisätään vielä kimalletta tai pieniä koriste kristalleja. Lopuksi jokaiseen joulukoristeeseen lisätään metallinen ripustuslenkki ja pieni riippuva Brink Nordic laatta. Brink Nordic joulupalloista on iloa moniksi tuleviksi jouluiksi ja nämä ihanat joulukoristeet voivat siirtyä perintönä sukupolvelta toiselle.

Koko: korkeus 10 cm
Materiaali: lasi ja metalli

  1. Alina

    Tosi laadukas ja kaunis pallo, paras joulukoriste mun kokoelmassa!

    • Minna – Puutarhurin Maja

      Kiitos Alina arvostelustasi. Ihana kuulla että sait uuden aikaa kestävän suosikin kokoelmaasi!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here

Katso alla olevalta videolta miten Brink Nordic joulupallot valmistetaan: