Search
-70%
(1 tuotearvio)

Käsityönä tehty iso joulupallo Joulupukki ja koiranpennut 19 cm, Brink Nordic

17,95 

Todella upea iso joulupukki joulupallo!

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Brink Nordic joulupallot ovat paljon enemmän kuin tavallisia joulupalloja. Ne on valmistettu käsin samoilla perinteisillä menetelmillä kuin joulupallot tehtiin yli 100 vuotta sitten.

Kaunis iso joulupallo. Koristeessa on joulupukki ja koiranpentuja. Joulukoriste on yksityiskohtaisesti käsin maalattu ja jokainen koriste onkin oma viehättävä yksilönsä. Suurikokoinen hieno koriste sopii paitsi kuusenkoristeeksi myös jouluiseksi koristeeksi vaikka ikkunalle.

Joulupallot on pakattu silkkipaperilla pehmustettuun kartonkilaatikkoon. Koristetta voi säilyttää laatikossa joulujen välissä. Koriste toimitetaan ilman ripustusnauhaa. Voit itse kiinnittää ripustuslenkkiin mieleisen silkkinauhan tai läpinäkyvän siiman. Saatavana on myös Brink Nordicin oma kapea punainen silkkinauha.

Joulupallon valmistus alkaa savimallin teolla. Mallista valetaan muotti lasin puhallusta varten. Jokainen lasipallo suupuhalletaan käsityönä ja koristellaan sisäpuolelta ohuella hopeakerroksella. Hopeinnin jälkeen kuusenkoristeet maalataan käsin pienintä yksityiskohtaa myöden. Jouhinkin joulupalloihin lisätään vielä kimalletta tai pieniä koriste kristalleja. Lopuksi jokaiseen joulukoristeeseen lisätään metallinen ripustuslenkki ja pieni riippuva Brink Nordic laatta. Brink Nordic joulupalloista on iloa moniksi tuleviksi jouluiksi ja nämä ihanat joulukoristeet voivat siirtyä perintönä sukupolvelta toiselle.

Koko: korkeus 19 cm
Materiaali: lasi ja metalli

  1. Iris (varmistettu kirjoittaja)

    Kaunis konstailematon koiraystävän koristus jouluun. Nätisti tehty, hieman jouluista bling blingiä ja pakattu hienoon laatikkoon jossa varmasti säilyy !

    • Minna – Puutarhurin Maja

      Kiitos iris arvostelustasi. Tämä pallo on aivan upea! Toivottavasti siitä on iloa sinulle vielä monena jouluna.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here

Katso alla olevalta videolta miten Brink Nordic joulupallot valmistetaan: