Sulje
Search
Close this search box.
(3 tuotearviota)

Hovimestari hiiri / hiirikuningas, korkeus 32 cm

34,90 

Suloinen hiirikuningas patsas.

Varastossa

Hovimestari hiiri / hiirikuningas, korkeus 32 cm on lisätty toivelistallesi
Hovimestari hiiri / hiirikuningas, korkeus 32 cm on lisätty toivelistallesi

Kaunis ja hauska hiirikuningas koriste. Kultakoristellulla hiirellä on käsissään pieni tarjotin. Viimeistely on hieman rustiikkinen ja pienet epätäydellisyydet kuuluvat tuotteen luonteeseen. Jokainen hiiri on oma viehättävä yksilönsä. Hiirulaiset voivat erota toisistaan esimerkiksi kultauksen määrän tai tarjottimen asennon mukaan (tarjotin saattaa olla kuvasta poiketen hieman kallellaan). Ei sovellu elintarvikekäyttöön. Jos haluat laittaa tarjottimelle esimerkiksi kääreettömiä makeisia, aseta tarjottimelle kaunis kakkupaperi.

Koko: noin 15 x 32 cm
Materiaali: polyresiini

  1. Pähkinänsärkijä (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihana hiirikuningas konvehtitarjoiluun. Kivat värit ja sopivasti glitteriä.

  2. Hiirikuningatar (varmistettu kirjoittaja)

    Ihastuttava! Minulla on myös edellisjouluna tilattu saman sarjan jäniskynttilänjalka, joka hämmästytti laatikosta otettaessa näyttävällä koollaan ja ylenpalttisella kimalluksellaan, ja samoin kävi tämän hiirikuninkaan kanssa. Tämä on ehkä jopa sympaattisempi, enkä malta odottaa, että pääsen asettelemaan vadille jouluherkkuja.

  3. Tuike

    Hiirikuningas on todella ihana koriste-esine. Sain jouluna lahjaksi jäniskynttilänjalan ja onneksi löysin myös tämän hiirikuninkaan. Voi pitää esillä ympäri vuoden. Todellinen katseenvangitsija.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here