Flora & Fauna puutarhakäsineet Koko: M, Burgon & Ball

25,90 

Burgon & Ballin hyvät ja kauniit puutarhakäsineet. Tosi mukavan tuntuiset kädessä. Hanskoissa on kestävä, pehmustettu kämmenpuoli sekä joustava likaa hylkivä päällipuoli. Hanskat voi myös pestä koneessa 30 °C. Näissä puutarhahanskoissa on kaunis Flora & Fauna -kuvitus. Kuosi on saanut inspiraationsa Royal Horticultural Societyn Lindleyn kirjaston historiallisista kasvitieteellisistä aarteista. Samalla ihanalla Flora & Fauna kuviolla on saatavana myös muita suloisia tuotteita.

Varastossa

Koko: M/L (7,5/8)
Materiaali: kuviollinen kangas: 95 % polyesteri ja 5 % elastaani, kämmenosa 60 % polyuretaani ja 40 % polyesteri, sormien välikangas: 90 % polyesteri ja 10 % elastaani.
Merkki: Burgon & Ball

Englantilainen Burgon & Ball on tunnettu laadukkaista puutarhatyökaluistaan. Burgon & Ball perusti tehtaan Englannin Sheffieldiin vuonna 1730. Burgon & Ball valmistaa paitsi laadukkaita puutarhatyökaluja myös muita kauniita ja kekseliäitä tuotteita. Läheinen yhteistyö Royal Horticultural Societyn kanssa on tuottanut hienoja mallistoja, joista löytyy ihania lahjoja puutarhanhoitoa harrastavalle.