Search

Polvipehmuste rikkaruohojen kitkentään Flora & Fauna, Burgon & Ball

34,90 

Burgon & Ball polvityyny puutarhatöihin. Polvipehmuste tekee rikkaruohojen kitkennästä vieläkin mukavampaa! Polvien alle laitettava paksu tyyny suojaa myös huosujasi kastumiselta ja likaantumiselta. Pehmustetta voi käyttää myös istuinalusena vaikka yleisötapahtumissa. Pehmusteessa on kaunis Flora & Fauna kuvio ja käytännöllinen ripustuskahva.

Polvipehmusteen uloin täyte on ihanan pehmeää ja palautuvaa memory foamia. Pehmusteen sisin kerros on napakkaa EVA foamia, jota käytetään myös esimerkiksi kenkien pohjallisissa ja elintarvikepakkauksissa. Polvityyny on päällystetty vedenpitävällä neopreenillä ja uloin kuviollinen kerros on mukavan tuntuista, nopeasti kuivuvaa ja joustavaa polyamidia.

Polvityynyssä on kaunis Flora & Fauna -kuvitus. Kuosi on saanut inspiraationsa Royal Horticultural Societyn Lindleyn kirjaston historiallisista kasvitieteellisistä aarteista. Samalla ihanalla Flora & Fauna kuviolla on saatavana myös muita tuotteita.

Puutarhurin Majan blogiarvonnassa kneelerille eli polvityynylle keksittiin hauskoja suomenkielisiä nimiä. Tässä muutama: konttari, polvipehmiö, polvistin, polveke, polvilappo, pehmis, pemmu, lumpiolätkä ja polvien ilo eli polvilo. 🙂

Varastossa

Koko: 50cm x 30cm x 5cm
Materiaali: Sisusta EVA foam ja Memory foam. Päällinen neopreeni ja polyamidi
Valmistaja: Burgon & Ball

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here