Sulje
Search
Close this search box.
(3 tuotearviota)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Magic Pharmacist Book Nook (sis. pölysuojan)

54,90 

Varastossa

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Magic Pharmacist Book Nook (sis. pölysuojan) on lisätty toivelistallesi
DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Magic Pharmacist Book Nook (sis. pölysuojan) on lisätty toivelistallesi

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen maailman. Suuren suosion maailmalla saaneet Book Nook askartelusetit nyt myös Suomesta Puutarhurin Maja verkkokaupasta! Minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot!

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Magic Pharmasist Book Nook paketti sisältää tarvikkeet velhon / noidan taika-apteekkia esittävän minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää monta kivaa osaa. Suurin osa osista on valmistettu ohuesta laserleikatusta puukuitulevystä. Minimaailman koristukseksi askarrellaan mm. taikajuomapata, apteekkarinlaatikosto, työpöytä ja muita taikarohtojen valmistamiseen tarpeellisia pikkuesineitä. Tässä book nookissa on valmiiksi pleksimuovista valmistettu irrotettava pölysuoja!

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi patterikotelon ja led valot. Paketin lisäksi tarvitset askarteluliimaa (lue lisää liimasta alempaa), patterit (2 x AAA) ja terävät sakset sekä mielellään myös katkoteräveitsen / kirurginveitsen ja pinsetit. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Katso myös muut Book Nookit ja miniatyyri askartelupaketit!

Koko: 23 x 18 x 11 cm
Mittasuhde: noin 1:24
Paketin koko: 32 x 21 x 6 cm
Materiaali: puu, paperi, muovi

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Ohjeet ovat kuvapainotteiset ja englanninkieliset ohjelauseet ovat selkeitä ja lyhyitä. Ohjeiden ymmärtämiseen riittää perustason englanti. Jos malttaa nähdä hieman lisävaivaa, ohjeiden seuraaminen onnistuu kielitaidottomaltakin esimerkiksi Google kääntäjän avulla mainiosti.

*) Mikä liima sopii kokoamiseen? HUOM! Tämä paketti ei sisällä liimaa. Kokoamiseen sopii melkein mikä tahansa tavallinen askartelu- tai yleisliima (lukuunottamatta puikkomuotoista askarteluliimaa).

Valmistaja suosittelee kokoamiseen “White Glue” -liimaa eli valkoista yleisliimaa. Puutarhurin Majan puodinpitäjä on testannut kokoamisessa hyvin toimiviksi mm. Pritt White Glue koulu- ja askarteluliiman sekä Eri Keeperin. Tämän tyyppistä liimaa löytyy useilta valmistajilta ja niitä on saatavana tavallisista marketeista.

 1. Hetu (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavaa rakentelua, rentouttava näpertelyä. Osat selkeästi numeroitu ja irtoavat hyvin, muutamia varaosia mahdollisesti rikkoutuneiden tilalle. Kiva puu materiaali, eikä säleydy/tikkuudu. Ohjeet toisaalta selkeät, toisaalta ajoittain tulkinnan varaiset (mutta hetken pohdinnalla selkeytyi). Jos rakentelee vähän silloin ja tällöin, niin osien säilytys kannattaa miettiä. Näppärä irroitustyökalu mukana, samoin viila. Tarvittaessa sai myös viilattua puuta koloihin sopivaksi (johtuen puu materiaalin elämisestä). Omina apuvälineinä liima, sakset ja pinsetit. Coctailtikku oli hyvä apuväline pyörittelyyn. 😉
  P.S. Jos ei pidä näpertelystä tai Ikean huonekalujen kokoamisesta, niin tämä ei ehkä ole sinun juttusi…

 2. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Magic Pharmacist Book Nook’ia oli tosi hauska koota. Olin yllättynyt osien täsmällisestä sopivuudesta ja selkeistä ohjeista. Vain muutamissa kohdin piti pysähtyä miettimään tarkkaan, miten toimia, ja parissa pikku kohtaa käyttää lisäksi omaa luovuutta. Todella hauskaa tekemistä näpertelystä innostuneelle!

 3. Hermione (varmistettu kirjoittaja)

  Tätä oli kiva tehdä ja tällainen nakkisormikin selvisi mainiosti. Todella kaunis!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here