Search
(3 tuotearviota)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Garden House Book Nook

49,90 

Varastossa

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen maailman. Suuren suosion maailmalla saaneista Book Nook askarteluseteistä tehty minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot!

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet pientä kasvihuonetta kuvaavan minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää monta söpöä osaa. Kasvihuoneen koristeeksi askarrellaan mm. pieni lukunurkkaus, portaat, parvi ja pikkuisia kukkia. Tämä book nook näyttää läpinäkyvine laseineen viehättävältä myös muualla kuin kirjahyllyssä.

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarrelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 20 x 11 x 24 cm
Paketin koko: 23 x 31 x 5 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Ohjeet ovat kuvapainotteiset ja niitä on helppo seurata vaatimattomammallakin kielitaidolla.

  1. Wk (varmistettu kirjoittaja)

    Super kiva lahja idea ja mukana tuli myös joulukortti ja pieni kortti ostajalle

  2. SinRiik (varmistettu kirjoittaja)

    Mukavaa ajanvietettä ja kaunis koriste kirjahyllyyn kirjojen keskelle tai paraatipaikalle sellaisenaan 🙂

  3. Rita (varmistettu kirjoittaja)

    Nopea toimitus ja tuote näyttää siltä kuin odotinkin.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here