Sulje
Search
Close this search box.

DIY Miniatyyritalo Valkoinen kasvihuone – Dreamy Garden House

53,90 

Varastossa

DIY Miniatyyritalo Valkoinen kasvihuone - Dreamy Garden House on lisätty toivelistallesi
DIY Miniatyyritalo Valkoinen kasvihuone - Dreamy Garden House on lisätty toivelistallesi

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen valkoisen kasvihuoneen. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet suloisen minikasvihuoneen rakentamiseen. Unelmien kasvihuone  sisältää monta söpöä osaa. Kasvihuoneen koristukseksi askarrellaan pikkuisia kasveja, kukkia, maljakoita, kaappeja, laatikoita, tauluja ja puutarhatyökaluja. Kasvihuoneeseen tulevat jopa LED valot!

Kasvihuoneen rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi pinsetit, liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 19 x 19 x 24,5 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here