Sulje
Search
Close this search box.
(1 tuotearvio)

DIY Miniatyyritalo – Magic Shop

59,90 

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:SKU PR/06428 Osastot ,

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen taikakaupan. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää monta taianomaista osaa. Paketti sisältää tarvikkeet pienen taikakauppaan. Kauppa on täynnä kivoja taianomaisia yksityiskohtia. Taikakaupan koristukseksi askarrellaan mm. loitsukirjoja, taikasauvoja sekä vitriinejä ja hyllyjä taikatarvikkeille. Taloon tulevat jopa LED valot! Kaupan näyteikkunan / etuosan saa avattua.

Taikatalon rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti ei sisällä liimaa. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen / kirusrginveitsen, kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarrelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä. Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Valmiin talon koko: leveys 28,5 cm, korkeus 14,5 cm ja syvyys 14 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. LED valojen patterit (2 x AAA) eikä liima ei sisälly pakettiin. Kokoamiseen sopii tavallinen askarteluliima.

  1. Hermione (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä on todella ihana, mutta vaikea tehdä. Ohjeet on huonot, joten ei välttämättä kannata noudattaa suoraan niitä. Valot hajosi ennen kuin paikalleen sai.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here