Sulje
Search
Close this search box.

Käsityönä tehty pieni joulupallo Vaaleanpunaiset tossut 3 cm, Brink Nordic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme.

Suloiset vaaleanpunaiset tossut muistoksi vauvan ensimmäisestä joulusta!

Varasto loppu

Pikkuiset vauvantossut sopivat Babys First Christmas -joulukoristeeksi. Vauvan ensimmäinen joulu on ikimuistoinen. Pienet tossut ovat ihana muisto vauvan ensimmäisestä vuodesta ja joulusta. Kiva ja erilainen kastelahja. Ihana ensimmäinen lahja isovanhemmilta lapsenlapselle. Brink Nordic joulupallot ovat paljon enemmän kuin tavallisia joulupalloja. Ne on valmistettu käsin samoilla perinteisillä menetelmillä kuin joulupallot tehtiin yli 100 vuotta sitten.  Tossut on käsin maalattu ja jokainen koriste onkin oma viehättävä yksilönsä. Tossut ovat tosi pienet ja suloiset, vain 3 cm korkeat. Saatavana myös vaaleansinisenä.

Joulupallot on pakattu silkkipaperilla pehmustettuun kartonkilaatikkoon. Koristetta voi säilyttää laatikossa joulujen välissä. Koriste toimitetaan ilman ripustusnauhaa. Voit itse kiinnittää ripustuslenkkiin mieleisen silkkinauhan tai läpinäkyvän siiman. Saatavana on myös Brink Nordicin oma kapea punainen silkkinauha.

Joulupallon valmistus alkaa savimallin teolla. Mallista valetaan muotti lasin puhallusta varten. Jokainen lasipallo suupuhalletaan käsityönä ja koristellaan sisäpuolelta ohuella hopeakerroksella. Hopeinnin jälkeen joulukoristeet maalataan käsin pienintä yksityiskohtaa myöden. Jouhinkin joulupalloihin lisätään vielä kimalletta tai pieniä swarowski kristalleja. Lopuksi jokaiseen joulukoristeeseen lisätään metallinen ripustuslenkki ja pieni riippuva Brink Nordic laatta. Brink Nordic joulupalloista on iloa moniksi tuleviksi jouluiksi ja nämä ihanat joulukoristeet voivat siirtyä perintönä sukupolvelta toiselle.

Koko: korkeus 3×3 cm
Materiaali: lasi ja metalli

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here

Katso alla olevalta videolta miten Brink Nordic joulupallot valmistetaan: