William Morris Strawberry Thief puuvillakassi

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Kaunis puuvillakassi William Morrisin Strawberry Thief kuviolla. Laukku on vuorittamaton. Beigen väriset puuvillahihnat on pyöristetty ylhäältä, joten kassia on mukava kantaa olkapäällä. Hihnojen pituus on noin 20 cm hihnan alaosasta laukun yläosaan. Hihnojen etäisyys toisistaan on noin 13 cm. Laukkua voi kantaa kädessä tai olkapäällä.

Englantilaisen monilahjakkuuden William Morrisin vuonna 1883 suunnittelema Strawberry Thief kuosi on saanut inspiraation Williamin Kelmscott Manorin keittiöpuutarhan mansikoita varastelevista rastaista. Strawberry Thief on William Morrisin tunnetuimpia kuoseja. Alun perin se oli kallis luksuskangas. Kangas tehtiin vaativalla ja aikaa vievällä Indigo discharge tekniikalla. William Morrisin Morris & Co:lle suunnittelemia tapetteja ja kankaita on yhä tuotannossa. Briersin William Morris mallistossa on mm. puutarhatyökaluja, puutarhahanskoja ja muita asusteita.

Varasto loppu

Koko:  37 x 33 cm (korkeus x leveys)
Materiaali: puuvilla
Valmistaja: Briers

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto puutarhatarvikkeita, jota myydään maailman ympäri.