William Morris Strawberry Thief puutarhahanskat

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Kauniit puutarhakäsineet William Morrisin Strawberry Thief kuviolla. Päällimateriaali on kauttaaltaan 100 % puuvillaa.

Englantilaisen monilahjakkuuden William Morrisin vuonna 1883 suunnittelema Strawberry Thief kuosi on saanut inspiraation Williamin Kelmscott Manorin keittiöpuutarhan mansikoita varastelevista rastaista. Strawberry Thief on William Morrisin tunnetuimpia kuoseja. Alun perin se oli kallis luksuskangas. Kangas tehtiin vaativalla ja aikaa vievällä Indigo discharge tekniikalla. William Morrisin Morris & Co:lle suunnittelemia tapetteja ja kankaita on yhä tuotannossa. Briersin William Morris mallistossa on mm. puutarhatyökaluja, puutarhahanskoja ja muita asusteita.

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.

Varasto loppu

Koko: M
Materiaali: päällinen 100 % puuvilla
Merkki: Briers