William Morris Strawberry Thief käsihara

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Kaunis puuvartinen käsihara William Morrisin Strawberry Thief kuosisessa lahjalaatikossa. Perinteinen Englantilainen haarukkamalli. Metalliosa on ruostumatonta terästä. Kädensijassa on William Morris teksti ja kädensijan pää on maalattu vihreäksi. Tekonahkainen ripustuslenkki.

Englantilaisen monilahjakkuuden William Morrisin vuonna 1883 suunnittelema Strawberry Thief kuosi on saanut inspiraation Williamin Kelmscott Manorin keittiöpuutarhan mansikoita varastelevista rastaista. Strawberry Thief on William Morrisin tunnetuimpia kuoseja. Alun perin se oli kallis luksuskangas. Kangas tehtiin vaativalla ja aikaa vievällä Indigo discharge tekniikalla. William Morrisin Morris & Co:lle suunnittelemia tapetteja ja kankaita on yhä tuotannossa. Briersin William Morris mallistossa on mm. puutarhatyökaluja, puutarhahanskoja ja muita asusteita.

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.

Varasto loppu