-53%

William Morris Honeysuckle sekatöörit II-laatu

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

HUOM! Tämä löytölaatikossa myynnissä oleva erä sekatöörejä on kuljetuksessa vaurioituneita. Leikkurit ovat päässeet liikkumaan paketissa ja ovat sen takia vaurioittaneet pahvista myyntipakkausta. Pakettien vauriot vaihtelevat, eivätkä ne ole välttämättä samoissa paikoissa kuin näissä kuvissa.

Ohileikkaavat sekatöörit William Morrisin Honeysuckle kuosisessa lahjalaatikossa. Kaunis perinteinen malli lukitussalvalla ja kierrejousella. Pehmeällä muovilla päällystetyt kädensijat ovat  vaaleanvihreät. Terässä William Morris logo.

Englantilaisen monilahjakkuuden William Morrisin nuorimman tyttären Mayn Morris & Co:lle vuonna 1883 suunnittelemassa Honeysuckle kuosissa pääosassa ovat herkät köynnöskuusaman oksat. Briersin William Morris mallistossa on mm. puutarhatyökaluja, puutarhahanskoja ja muita asusteita.

Varasto loppu

Valmistaja: Briers

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.