William Morris Honeysuckle puuvillakassi

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Kaunis puuvillakassi William Morrisin Honeysuckle kuviolla. Laukku on vuorittamaton. Beigen väriset puuvillahihnat on pyöristetty ylhäältä, joten kassia on mukava kantaa olkapäällä. Hihnojen pituus on noin 20 cm hihnan alaosasta laukun yläosaan. Hihnojen etäisyys toisistaan on noin 13 cm. Laukkua voi kantaa kädessä tai olkapäällä.

Englantilaisen monilahjakkuuden William Morrisin nuorimman tyttären Mayn Morris & Co:lle vuonna 1883 suunnittelemassa Honeysuckle kuosissa pääosassa ovat herkät köynnöskuusaman oksat. Briersin William Morris mallistossa on mm. puutarhatyökaluja, puutarhahanskoja ja muita asusteita.

Varasto loppu

Koko:  37 x 33 cm (korkeus x leveys)
Materiaali: puuvilla
Valmistaja: Briers

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.