-20%

Vaha ruskea (patinointivaha) 400 ml, Frenchic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Ruskea vaha huonekalujen ja maalattujen pintojen suojaamiseen ja viimeistelyyn. Vaha antaa pinnalle vedenkestävän suojan. Ruskealla vahalla saat kauniin läpikuultavan ruskeasävyisen pinnan sekä käsittelemättömään että maalattuun puupintaan  tai korostat maalatun huonekalun leikkauksia ja kohokoristeita. Ruskealla vahalla saat luotua upeita patinoituneen näköisiä pintoja! Vaha on myrkytön ja lähes hajuton, joten sitä on mukava käyttää myös sisätiloissa. Kaikkia Frenchic vahoja voi käyttää turvallisin mielin myös lastenhuoneessa ja leluissa, sillä ne on EN71-3 sertifioitu.

HUOM! Vaha liukenee alkoholiin, joten se ei sovellu esimerkiksi baaritiskien suojaamiseen. Vahan päälle ei voi maalata. Jos haluat muuttaa vahatun huonekalun väriä, vaha täytyy poistaa.

Varasto loppu

Käyttö:

Sekoita vaha tarvittaessa (väripigmentit saattavat joskus painua purkin pohjalle). Levitä ohut kerros vahaa maalatulle täysin kuivuneelle pinnalle tai puhtaalle puupinnalle vahapensselillä tai kankaalla. Poista ylimääräinen vaha puhtaalla kankaalla. Anna kuivua vähintään 45 minuuttia. Lisää tarvittaessa useita kerroksia. Kiillota nukkaamattomalla ja väriäpäästämättömällä kankaalla. Pese siveltimet lämpimällä vedellä käytön jälkeen.

Koko: 400 ml

Sisältää: mehiläisvaha, karnaubavaha, isoparaffin