-40%

Uusi koko! Original Ivory Tower - Norsunluunvalkoinen kalkkimaali 250 ml, Frenchic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Ivory Tower on norsunluunvalkoinen kalkkimaali. Frenchic Original on monikäyttöinen, luonnollinen kalkki- ja mineraalimaali puuhuonekaluille. Vesiliukoinen maali on paksua, hyvin peittävää ja riittoisaa, Se on myös myrkytön ja hajuton, joten sitä on mukava käyttää myös sisätiloissa. Kaikkia Frenchic maaleja voi käyttää turvallisin mielin myös lastenhuoneessa ja leluissa, sillä ne on EN71-3 sertifioitu.

Original kalkkimaali on parhaimmillaan käytettynä mielikuvituksellisesti kerroksittain muiden sävyjen, krakelointiaineen, sabloonojen, värillisten vahojen kanssa sekä degoupage- ja siirtokuvatekniikassa. Frenchic tuotteilla voit luoda upeita kulutettuja ja vintage henkisiä toteutuksia. Kokeile rohkeasti! Sarjasta löytyy monta kaunista, helposti yhdisteltävää väriä, joista voit myös sekoittaa ihan uusia omia värejäsi!

HUOM! Frenchic Original kalkkimaali (kuten kaikki tavalliset kalkkimaalit) tarvitsee suojakäsittelyn. Suojaa lopullinen maalattu pinta vahalla tai Frenchic Finishing Coatilla. Kokeile myös Frenchic Lazy Range maalia, jossa on vaha valmiina.

Varasto loppu

Koko: 250 ml
Riittoisuus: noin 10 m2 / litra (250 ml purkki riittää noin 2,5 m2 per kerros)
Valmistaja: Frenchic, Englanti

HUOM! Värit saattavat näyttää erilaisilta eri näytöillä.