-33%

Poistuva tuote! Take away muki 400 ml William Morris Strawberry thief, Ecoffee Cup

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Bambukuidusta valmistettu iso 400 ml vetoinen Take away kestomuki. Mukissa on William Morrisin rakastettu Strawberry thief kuosi. Kannellinen muki sopii erinomaisesti myös puutarhamukiksi! Muki ei muutu heti kädestä laskettaessa hyönteisten uima-altaaksi, vaan ötökät pysyvät siivosti mukin ulkopuolella. Mukia voi käyttää kahvimukin lisäksi mainiosti myös kylmille juomille.

Muki on valmistettu bambukuidusta, maissitärkkelyksestä sekä BPA- ja ftalaattivapaatasta hartsista. Kansi ja kuumuudelta suojaava rengas ovat oranssia kierrätettävää silikonia. Tiiviisti sulkeutuvassa kannessa on läpällä suljettavat reiät juomiselle sekä pillille. Mukin kaikki osat ovat konepestäviä. Ei sovellu mikroaaltouuniin.

Varasto loppu

Koko: 400 ml
Materiaali: bambukuitu, maissitärkkelystä ja BPA- ja ftalaattivapaata hartsi. Kansi ja rengas silikonia.
Merkki: Ecoffee Cup

Hyvästi kertakäyttökupit!  Ecoffee Cup kestokuppi on kehitetty vaihtoehdoksi pahvisille kertakäyttömukeille. David McLaganin perustaman ECoffee Cupin mukaan tavallisista pahvisista Take Away  kupeista kierrätykseen päätyy vain noin 1 % niiden sisältämän muovin takia.