-53%

Suolasaippua, Kaurilan sauna

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Kauniiseen rasiaan pakattu monikäyttöinen merisuolasaippua. Merisuolaa on käytetty kylpylöissä ja kosmetiikassa jo pitkään sen hyvää tekevien ominaisuuksien takia. Saippua sopii erinomaisesti puutarhurin käsien pesuun. Sydämen muotoinen saippua on myös kiva lahja ystävälle.

Merisuola sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mineraaleja. Suola on myös luonnostaan bakteereita ja tulehduksia ehkäisevä. Merisuolasaippua sopii kaikenikäisille vartalon puhdistamiseen kasvoista varpaisiin. Hellävarainen tuote sopii atooppiselle ja talvikuivalle iholle. Merisuola tasapainottaa ihon luontaista pH-arvoa.

Merisuolaa on saippuassa kauttaaltaan, mutta tuotteella ei ole kuorivaa ominaisuutta suolakiteiden sulaessa käytössä ja sekoittuen saippuavaahtoon. Kaurilan saunan merisuolasaippua on hajusteeton, väriaineeton ja 100-prosenttisesti vegaaninen tuote. Se on ekologinen ja eettinen valinta ihollesi ja ympäristölle. Saippuan on myös erittäin riittoisa. Valmistettu Helsingissä.

Säilytys: Huoneenlämpö. Käytön jälkeen anna saippuan kuivahtaa ennen kuin suljet sen rasiaan tai muuhun säilytyskoteloon.

Varasto loppu

Koko: 120 g
Valmistaja: Kaurilan sauna

Kaurilan sauna on yleinen sauna Helsingin sydämessä. 1800-luvulta oleva tupa, kiukaan pehmeät ja viipyilevät löylyt sekä kynttilän liekkien lepatus luovat ainutlaatuisen tunnelman. Kaurilan saunan omat käsityönä valmistetut luonnonkosmetiikkatuotteet ovat ekologisia ja eettisiä. Tuotteet kohtelevat ihoasi hellästi ja ovat riittoisia käytössä.