-53%

William Morris Strawberry Thief sekatöörit II-laatu

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

HUOM! Tämä löytölaatikossa myynnissä oleva erä sekatöörejä on kuljetuksessa vaurioituneita. Leikkurit ovat päässeet liikkumaan paketissa ja ovat sen takia vaurioittaneet pahvista myyntipakkausta. Pakettien vauriot vaihtelevat, eivätkä ne ole välttämättä samoissa paikoissa kuin näissä kuvissa.

Ohileikkaavat sekatöörit William Morrisin Strawberry Thief kuosisessa lahjalaatikossa. Kaunis perinteinen malli lukitussalvalla ja kierrejousella. Pehmeällä muovilla päällystetyt kädensijat ovat murretun vihreät. Terässä William Morris logo.

Englantilaisen monilahjakkuuden William Morrisin vuonna 1883 suunnittelema Strawberry Thief kuosi on saanut inspiraation Williamin Kelmscott Manorin keittiöpuutarhan mansikoita varastelevista rastaista. Strawberry Thief on William Morrisin tunnetuimpia kuoseja. Alun perin se oli kallis luksuskangas. Kangas tehtiin vaativalla ja aikaa vievällä Indigo discharge tekniikalla. William Morrisin Morris & Co:lle suunnittelemia tapetteja ja kankaita on yhä tuotannossa. Briersin William Morris mallistossa on mm. puutarhatyökaluja, puutarhahanskoja ja muita asusteita.

Varasto loppu

Valmistaja: Briers

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.