Sugar Soap (pintojen pesuun ennen maalausta), Frenchic

6,90 

Frenchic Sugar Soap on maalarin luottotuote! Sugar Soap on suunniteltu nimenomaan maalattavien pintojen käsittelyyn ja pesuun ennen maalausta. Sugar Soap on perinteinen englantilainen puhdistusaine maalattaville pinnoille.

Yksi tärkeimmistä seikoista maalausprojektien onnistumisessa on se, että maalattava pinta on puhdas ja rasvaton. Huonekaluihin, keittiökalusteisiin ja oviin kertyy helposti likaa. Pinta saattaa näyttää silmämääräisesti puhtaalta, mutta siinä saattaa olla rasvaa ja muuta likaa johon maali ei tartu kunnolla. Rasva ja pinttynyt lika saattaa olla hankala poistaa pinnalta. Sugar Soap poistaa tehokkaasti rasvalikaa ja muita pinnoille kertyneitä epäpuhtauksia, jopa nikotiinin.

Varastossa

Käyttö:

Maalattavien pintojen pesuun laimenna suhteessa: 1 osa Sugar Soapia ja 4 osaa lämmintä vettä. Levitä puhdistettavalle pinnalle sienellä tai siivousliinalla. Työskentele alhaalta ylöspäin välttääksesi valumajälkiä. Huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä. Anna kuivaa täysin kuivaksi ennen maalausta. Erittäin likaisilla pinnoilla toista käsittely (voit käyttää myös pehmeää harjaa).

Käytä suojakäsineitä. Ei lasten ulottuville.

Määrä: 500 ml (noin 2,5 litraa valmista pesunestettä)

Ingredients: Pesevät aineet ja kelaatit. Sisältää ≤5% anionisia tensidejä,  ≤5%, NTA (nitrilotriacetic acid) ja sen suoloja, 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one ja 2-methyl-2H-Isothiazol-3-one.

Valmistaja: Frenchic, Englanti