-43%

Poistuva tuote! Siirtokuva Flower Collector (Puutarha-aiheiset tekstit) 59 x 86 cm, Re·Design with Prima

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Suuri siirtokuva, jolla voit koristella huonekaluja ja muita esineitä. Siirtokuva tarttuu melkein mille tahansa pinnalle. Voit käyttää sitä mm. puulle, maalatulle pinnalle, peileihin, lasiin, paperille, muoviin, tekstiileihin ja metallille. Idea on sama kuin lapsuuden raaputuskuvissa. Poista suojakalvo, aseta kuva paikoilleen ja raaputa. Ihanan rentouttavaa puuhaa ja lopputuloksesta tulee varmasti upea! Isoja kuvia voi leikata pienemmäksi ja käyttää useammassa projektissa.

Varasto loppu

Koko: noin 59 x 86 cm (23,4″ x 34″), jaettu kolmeksi arkiksi
Merkki: Re·Design with Prima

Käyttöohjeet:

 1. Suunnittele ja mittaa siirtokuvan paikka valmiiksi.
 2. Jos olet maalannut pinnan, odota vähintään 24 tuntia ennenkuin kiinnität siihen siirtokuvan. Älä vahaa maalipintaa, jos haluat kiinnittää siihen siirtokuvan.
 3. Pinnan täytyy olla ehjä, puhdas ja kuiva. Poista pinnalta lika ja mahdollinen hiomapöly huolellisesti. Huuhtele pesuaine pois hyvin.
 4. Alusta huokoiset pinnat esimerkiksi Frenchic Finishing Coatilla.
 5. Poista siirtokuvan takapuolella oleva valkoinen suojamuovi
 6. Aseta kuva pinnalle. Katso paikka huolellisesti, sillä kuva tarttuu heti pintaan eikä sitä voi enää siirtää.
 7. Kiinnitä kuva paikoilleen esimerkiksi maalarinteipillä.
 8. Raaputa kuvan pintaa mukana tulevalla puisella lastalla.
 9. Etene alue kerrallaan. Jotkin kuvat voivat vaatia hieman enemmän voimaa raaputtamiseen.
 10. Raaputa huolellisesti koko kuva kiinni ja poista läpinäkyvä kalvo.
 11. Jos jokin kohta on jäänyt raaputtamatta, aseta kalvo tarkasti paikoilleen ja raaputa kohtaa.
 12. Suojaa valmiin siirtokuvan pinta vesiohenteisella suoja-aineella (esimerkiksi Frenchic Finishing Coat) tai vesiohenteisella lakalla. Älä käytä vahaa tai öljypohjaisia suoja-aineita. Jos kiinnität siirtokuvan peiliin tai lasiin, älä laita sen päälle mitään suoja-ainetta.

Muita vinkkejä:

 • Säilytä käyttämättömiä siirtokuvia huoneenlämmössä alkuperäisessä putkessa. Pinnalle ei saa kertyä pölyä, sillä se haittaa kuvan kiinnittymistä!
 • Älä säilytä siirtokuvaa kuumassa.
 • Kuvia voi myös leikata pienemmiksi ja yhdistellä muiden siirtokuvien kanssa.
 • Siirtokuva ei tartu vahatulle pinnalle. Useita kuukausia vanhalle vahapinnalle kuva saattaa kiinnittyä.
 • Älä kiinnitä siirtokuvaa huonosti pohjassa kiinniolevalle maalipinnalle. Kuva lähtee irto lohkeavan ja halkeilevan maalipinnan kanssa.
 • Huonosti esimerkiksi reunoistaan kiinni oleva siirtokuva ei kiinnity pohjaan laittamalla päälle suoja-ainetta tai lakkaa.
 • Jos siirtokuva reunat eivät tartu, kokeile maalata varovasti pinta tarttumattoman alueen alta. Odota noin 15 minuuttia ja paina kuva kiinni pintaan. Anna kuivua vähintään tunti.
 • Jotkin pinnat esimerkiksi valmiit canvas taulupohjat voivat olla käsitelty aineilla, jotka estävät siirtokuva tarttumisen. Pohjusta tällainen pinta ennen kuvan kiinnittämistä esimerkiksi Frenchic Finishing Coatilla tai maalilla.
 • Pidä hauskaa siirtokuvien ja tuunailun merkeissä ja päästä luovuutesi valloilleen!