Savinaamio kaikille ihotyypeille n. 12 käyttökertaa, Saaren Taika

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Saaren Taika savinaamio normaalille iholle.  Naamio sisältää bentoniittisavea. Se on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Savinaamio puhdistaa ihoa sitomalla itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin.

Naamion sisältämä luomu kaurajauhe lievittää tulehduksia ja rauhoittaa ihoärsytystä. Kaura kosteuttaa, suojaa ja puhdistaa ihoa samalla kun se ehkäisee kutinaa ja auttaa tulehtunutta ihoa paranemisessa.

Käyttö:
Sekoita 1rkl naamioon käytettävää jauhetta ja tipoittain nestettä lasisessa tai keraamisessa astiassa, kunnes naamio on tahnamaista.

Levitä naamio puhtaalle iholle joko sormin tai pensselin avulla. Anna naamion vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele sitten kasvot huolellisesti. Toista käsittely n. 3:n päivän välein parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Käytä nesteenä kädenlämpöistä vettä tai muuta ihollesi sopivaa ainetta, kuten luonnonjogurttia, yrttiteetä tms. Käytä naamio heti!

Varasto loppu

Koko: 100 g, riittää noin 12 käyttökertaan
INCI: Bentonite (bentoniittisavi), Solanum tuberosum starch (perunajauho), Avena Sativa Bran (kaurajauhe)
Valmistaja: Saaren Taika