Savinaamio epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle n. 12 käyttökertaa, Saaren Taika

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Saaren Taika savinaamio rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Naamio sisältää aktiivihiiltä, joka auttaa ihohuokosten puhdistamisessa imien epäpuhtauksia iholta itseensä tehokkaasti. Lisäksi aktiivihiili hillitsee tulehduksia ja se onkin oivallinen apu esimerkiksi aknen hoidossa. Naamio sisältää bentoniittisavea. Se on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Savinaamio puhdistaa ihoa sitomalla itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin.

Naamio sisältää lisäksi kuivattua piparminttujauhetta, joka kirkastaa ihoa, ehkäisee aknea ja näppyjä, rauhoittaa ihoärsytyksiä sekä tasoittaa ihon väriä.

Käyttö:
Sekoita 1rkl naamioon käytettävää jauhetta ja tipoittain nestettä lasisessa tai keraamisessa astiassa, kunnes naamio on tahnamaista.

Levitä naamio puhtaalle iholle joko sormin tai pensselin avulla. Anna naamion vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele sitten kasvot huolellisesti.

Käytä nesteenä kädenlämpöistä vettä tai muuta ihollesi sopivaa ainetta, kuten yrttiteetä tms. Käytä naamio heti!

Varasto loppu

Koko: 100 g riittää noin 12 käyttökertaan
INCI: Bentonite (bentoniittisavi), Solanum tuberosum starch (perunajauho), Charcoal powder (aktiivihiilijauhe), Mentha piperita leaf (kuivattu piparminttu )
Valmistaja: Saaren Taika