Lempeä saippua kaikille ihotyypeille Vaaleanpunainen savi ja Ruusu, Savon Stories

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Kosteuttava ruusu & pelargoni palasaippua. Käsin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu saippua sisältää hoitavia öljyjä ja puhdistavaa vaaleanpunaista savea. Lempeän puhdistava saippua sopii kaikille ihotyypeille. Saippuan kukkainen ja romanttinen tuoksu tulee aidoista pelargonin, ruusun ja palmarosan eteerisistä öljyistä. Saippua on pakattu kauniiseen ja ekologiseen paperikääreeseen. Käären tekstit ovat pääkuvasta poiketen Ranskaksi.

Savon Storiesin palasaippua on paljon enemmän kuin tavanomainen saippua!  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten  raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Myös pakkaukset ovat ihastuttavat ja tuotteet sopivat vaikka lahjaksi.

Varasto loppu

Koko: 110 g
Incredients: huile d’olive vierge extra bio (sodium olivate); eau de source (aqua); beurre de karité bio (sodium sheabutterate); huile de pepins de tournesol bio (sodium sunflowerate); huile de coco bio (sodium cocoate); beurre de cacao bio (sodium cocoabutterate); huile de risin bio (sodium castroate); argile rose (illite & caolin); huiles essentielles bio: géranium rosat, palmarosa & rose absolute (pelargonium graveolens, cymbopogon martinii, rosa damascena);  [naturally occuring: citral, citronellol, farnesol, géraniol, limonene, linalol].
Valmistaja: Savon Stories, Ranska